Google Chrome'un yeni eklentisiyle Netflix dizilerinin intro'ları tarih oluyor

Google Chrome'un yeni eklentisiyle Netflix dizilerinin intro'ları tarih oluyor

Dijital yayıncılığın hayatımıza girmesiyle Netflix, puhutv ve Blu TV gibi platformlar üzerinden dizi/film izlemek de vazgeçilmezlerimizden oldu. Her ne kadar bu platformlar kullanım kolaylığıyla öne çıksa da ara sıra bizi zorladıkları noktalar da olabiliyor.

Netflix üzerinden dizi izlemeyi çok sevsek de zaman zaman hızlıca geçmeyen jenerikler ve intro'lar kabusumuz olabiliyor. JohnLuca DeCaro tarafından geliştirilen "Never Ending Netflix" eklentisi sayesinde artık böyle bir sorunumuz da kalmıyor. Intro'ları otomatik olarak geçen ve bir sonraki bölümü hızlıca başlatan Never Ending Netflix, aynı zamanda Netflix'te yer alan içerikler arasında kategoriler halinde arama yapmanıza da olanak sağlıyor.

Never Ending Netflix'i kullanmak için tek yapmanız gereken Google Chrome üzerinden eklentiyi indirip istediğiniz seçeneklere göre aktive etmek.

Bir dizinin bütün bölümlerini tek seferde izleyip bitirmeyi sevenler için hayat kurtarıcı olan eklentinin sadece İngilizce olarak kullanılabiliyor olması, Türkiye'deki Netflix kullanıcıları için sıkıntı yaratabilir. Yine de eklenti, kompleks bir yapıya sahip olmadığı için fazla zorlanılmayacağını düşünüyoruz. Ayrıca eklentinin sadece bilgisayar üzerinden kullanılabiliyor olması da Netflix'i mobilden izlemeyi tercih edenleri üzebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.