Yenilenen proje yönetim aracı Flow, tasarımı ve kullanıcı deneyimi ile öne çıkıyor

Yenilenen proje yönetim aracı Flow, tasarımı ve kullanıcı deneyimi ile öne çıkıyor

Sade tasarımı ve kolay kullanımı ile ön plana çıkan proje ve görev yönetim aracı Flow, proje yönetimi, görev takibi, kaynak yönetimi, takım çalışması, entegrasyonlar, API ve uygulama desteği gibi özelliklere sahip. Aslında oldukça eski bir uygulama olan Flow'u 2011 yılında sizlere aktarmıştık.

Tasarım değişikliği ile karşımıza

Proje yönetimi konusunda oldukça tecrübeli olan ve zaman içinde önemli güncellemeler alarak gelişen Flow uygulaması, yaşadığı tasarım değişikliği sayesinde başarılı bir proje ve görev yönetimi aracına dönüştü. Sahip olduğunu projeleri hem zaman çizelgeleri halinde hem de dashboard üzerinde gösterebilen Flow, takım çalışması için oldukça başarılı bir alternatif.

Özellikle kullanıcı deneyimine odaklanan Flow, 2018 yılının ilk yarısında Github entegrasyonunu kullanıma da sunacak. Maalesef ücretli bir servis olan Flow, aylık kişi başı 6,40 dolardan başlayan ücretlere sahip. Tabii ki seçtiğiniz pakete göre farklı özellikler de kazanan Flow, iOS ve Android platformlarını da destekliyor.

Trello, Asana ve Monday gibi önemli proje ve görev yönetimi çözümlerine rakip konumda olan Flow, Slack, Google Drive, Dropbox ve Harvest gibi platformlar ile entegre bir şekilde de çalışabiliyor. Kullanıcılarının çalışma grupları oluşturmasına da imkan tanıyan Flow, ekibinizdeki kullanıcıların iş yüklerini takip etmenize de olanak sağlıyor. Dilerseniz Flow Tasks uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.