İnşaat ve yapı yönetim aracı: Architicket

İnşaat ve yapı yönetim aracı: Architicket

Özellikle inşaat sektörüne odaklanan bir çözüm olan Architicket, inşaat ve yapı yönetim aracı olarak hizmet veriyor. Temelde inşaat ve yapı yönetiminde kullanılmak için geliştirilen bir yazılım olan Architicket, Can Küçükay, Damla Sümengen ve Bora Yiğit Şentürk tarafından kuruldu.

Mobil uygulama desteğine sahip

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kurulan Architicket, yaklaşık 16 ay içinde geliştirildi. Kullanıcılarına verimlilik, performans değerlendirmesi, raporlama ve iletişim gibi çözümler sunan inşaat ve yapı yönetim aracı, internet sitesinin yanı sıra mobil uygulamalara da sahip.

Hem iOS hem de Android platformlarını destekleyen Architicket, proje oluşturmanıza, takımınızı kurmanıza ve süreçleri takip etmenize olanak sağlıyor. Şu an için aktif 10 kullanıcıya sahip olan inşaat ve yapı yönetim aracı, 3 projenin oluşturulmasına aracılık etti.

Özellikle yurt dışında rakiplere sahip olan Architicket, kullanıcı dostu arayüzleri, performans değerlendirmesi üzerine geliştirmekte olduğu özellikler ve lisansların ortak çalışması gibi farklılıklar ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Aylık veya yıllık lisanslama üzerinden bir gelir modeli oluşturan Architicket, Freelancer ve Master olmak üzere iki farklı paket seçeneğine sahip.

Freelancer paketi aylık kişi başı 79 TL fiyat etiketine sahipken, Master paketinin fiyatı ise aylık kişi başı 299 TL. Dijital planlar, çoklu proje yönetimi, eksiksiz arşivleme, takım içi iletişim, raporlar, Architicket entegrasyon ve detaylı istatistikler gibi özelliklere sahip olan Architicket, bugüne kadar herhangi bir yatırım almadı.

İlk etapta ülkemizde, ilerleyen dönemlerde ise uluslararası piyasada adından söz ettirmeyi planlayan Architicket, Architicket puanı ile kullanıcılarına yepyeni bir deneyim sunmayı vadediyor. Dilerseniz Architicket uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.