LC Waikiki, Lcw.com ile 27 ülkeye hizmet verecek

LC Waikiki, Lcw.com ile 27 ülkeye hizmet verecek

Bugün gerçekleştirdiğimiz Webrazzi E-Ticaret 2018 konferansımızın konuşmacılarından olan LC Waikiki E-Ticaret Müdürü Salih Yılmaz, LC Waikiki’nin lcw.com'u alması ile ilgili detayları açıkladı. Bükreş merkezli kurulan Lcw.com, LC Waikiki ürünlerini Avrupa ülkelerine online olarak sunacak.

27 ülkeye hizmet verecek

Ülkemizde Lcwaikiki.com ile  farklı kategoride ürün satan LC Waikiki, Lcw.com ile ülkemizden farklı olarak kadın, erkek, genç, çocuk ve bebek olmak üzere 5 farklı kategoride satış yapacak. Avrupa’da bulunan 27 ülke için hizmet verecek olan LC Waikiki, 9 farklı dil ve 5 farklı para birimi desteklerine de sahip olacak.

Satılan ürünlere baktığımızda ise kadın kategorisinde 906, erkek kategorisinde 1120, genç kategorisinde 224, çocuk kategorisinde 609 ve son olarak bebek kategorisinde ise 247 farklı ürün sunan Lcw.com, LC Waikiki’nin odağına Avrupa ülkelerini alan e-ticaret çözümü olarak hizmet verecek.

Lcw.com ile Avrupa Birliğine satış yapmaya hazırlanan LC Waikiki, yurt dışında gösterdiği fiziksel başarıyı online dünyaya taşımayı hedefliyor. Tasarım ve kullanım anlamında Lcwaikiki.com ile neredeyse tamamen aynı olan Lcw.com, 1 eurodan başlayan ve 160 euroya kadar çıkan fiyatlara sahip. Lcw.com ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.