Teknolojiyi odağına alan Teknoloji ve İnsan Kolejleri'nin halka açık dijital zeka konferansı

Teknolojiyi odağına alan Teknoloji ve İnsan Kolejleri'nin halka açık dijital zeka konferansı

İnsan odaklı ve bireyselleştirilmiş eğitime odaklanan Teknoloji ve İnsan Kolejleri (Tink), her hafta öğrencileri için düzenlediği TinkTalks etkinliğini yılda bir kez halka açık hale getiriyor. TinkTalks DQ'nun ilk halka açık etkinliği ise 19 Mart Pazartesi günü, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek.

Bir kolejin her hafta TinkTalks ile öğrencilerine vizyon kazandırmadan öte halka açık bir konferans yapması oldukça dikkat çekici. Teknoloji ve İnsan Kolejleri (Tink)'in halka açık etkinliğinde dijital zeka, dijital okuryazarlık, teknolojinin eğitime olan etkisi ve kişiselleştirilmiş eğitim modeli konularını konuşacak.

Türkiye’nin ilk dijital zeka etkinliğini düzenleyen Tink'in CEO’su Zeynep Dereli, Q, EQ ve DQ'nun Teknoloji ve İnsan Kolejleri'nin temeli olduğunu vurgularken geleceğin dünyasında dijital zeka yetkinliklerinin önem kazacağını ve yetişkinlerin de dijital zeka yetkinliklerini geliştirmesi gerektiğini belirtti. Dijital kimlik, dijital kullanım, dijital korunma, dijital güvenlik, dijital duygusal zekâ, dijital iletişim, dijital okuryazarlık ve dijital haklar olarak birbirine bağlantılı sekiz alana odaklanarak dijital zeka seviyesinin artırılması gerektiğinin altını çizen Dereli, TinkTalks etkinliklerini de bu sebepten halka açtıklarını söyledi.

Tink Kurucusu ve CEO’su Zeynep Dereli ile TTGV Yönetim Kurulu Başkanı ve Vestel Ventures İcra Kurulu Üyesi Cengiz Ultav ve Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Timur Sırt’ın açılış konuşmaları ile başlayacak olan etkinlik kapsamında iki panel düzenlenecek ve alanlarında uzman birçok kişi konuşmacı olarak yer alacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.