Netflix'in sevilen dizisi Black Mirror 5. sezon onayı aldı

Netflix'in sevilen dizisi Black Mirror 5. sezon onayı aldı

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan son sezonunu kısa sürede izleyip bitirdiğimiz, teknolojinin korku dolu tarafını gözler önüne seren Black Mirror cephesinden güzel bir gelişme var! Hiç şüphesiz Netflix'in en sevilen dizilerinden olan Black Mirror'ın resmi Twitter ve Facebook sayfalarından yapılan paylaşımla dizinin beşinci sezon için onay aldığını öğrendik.

Her bölümünde farklı bir hikaye anlatan, istisnasız her sezonunu iple çektiğimiz dizi ilk olarak Channel 4'da başlamış, ikinci sezonun ardından ise neredeyse iptal edilecekti. Daha sonra dijital servislerden Netflix'in devreye girmesiyle Black Mirror'ı izlemeye devam ettik. Charlie Brooker tarafından yaratılan serinin yeni sezonunda ne anlatılacağı ve yayınlanma tarihi ise şu an için bir muamma.

Eski bölümlerden yola çıkarak, Black Mirror'ın distopik havasını yeni sezonda da hissedeceğimizi söyleyebiliriz. Yine de paylaşımda yazan "Gelecek hiç olmadığı kadar parlak olacak." cümlesi de akıllarımızı karıştırıyor ve "Dizinin gidişatı mı değişiyor?" diye merak ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.