Webrazzi E-Ticaret 2018 konferansımıza son iki gün!

Webrazzi E-Ticaret 2018 konferansımıza son iki gün!

E-ticarete dair ne var ne yok konuşacağımız Webrazzi E-Ticaret 2018'e son iki gün kaldı, konferansımızın biletleri ise hızla tükeniyor!

Webrazzi E-Ticaret 2018’de küresel dünyada perakende ve e-ticaret, perakendede yaşanan dijital dönüşüm, e-ticarette lojistiğin önemi, e-ticarette influencer etkisi gibi konuların yanında dünyanın yeni e-ticaret hedefi olan mutfağı konuşacağız. Bu konulara ek olarak sizleri yeni girişimlerle de tanıştırmayı ihmal etmeyeceğiz.

Gün geçtikçe değer kazanan ve gelecek yıllarda değeri daha da artacak olan e-ticaretle ilgili bildiklerinizi başkalarıyla paylaşmak, konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ya da e-ticaretin önde gelen isimlerinden işin sırlarını öğrenmek istiyorsanız sizleri de Webrazzi E-Ticaret 2018'de aramızda görmek isteriz. Konferansımıza gelip istediğiniz sunumu izleyebilir, sektörün önemli isimleriyle kahve molalarında tanışıp networking’inizi genişletebilirsiniz.

Konferansımızda konuşmacı olacak isimlere ve konferans programına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Webrazzi E-Ticaret 2018 konferansı için bilet almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

Medya Sponsorları

 

Destekleyen

Diğer yandan hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

7 Mart Çarşamba günü görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.