Odağına girişimleri alan abonelik e-ticaret altyapısı: Zebrapos

Odağına girişimleri alan abonelik e-ticaret altyapısı: Zebrapos

Esnek ve özelleştirilebilir altyapısı sayesinde abonelik ve tek seferlik e-ticaret iş akışlarında, müşterilerine farklı abonelik ürünlerini sunan Zebrapos, girişimci dostu abonelik e-ticaret altyapısı olarak hizmet veriyor. 2016 yılında ilk çalışmalarına başlanan Zebrapos, yaklaşık 6 ay içinde geliştirildi.

Karma abonelik ve e-ticaret altyapısı olarak hizmet veren Zebrapos, Deniz Aydemir ve Burhan Tutan tarafından kuruldu. Farklı abonelik ürünlerinden, teslimat yönetimine ve gelişmiş faturalama özelliklerine kadar pek çok hizmet sunan Zebrapos, abonelik yönetimi, akıllı teslimat yönetimi, gelişmiş kampanya yönetimi ve toplu faturalama özelliklerine de sahip.

6 e-ticaret girişimine hizmet veriyor

Şu an için toplamda 6 e-ticaret girişimine hizmet sağlayan Zebrapos'un müşterilerinden 3 tanesi abonelik kutu modeli ile, 1 tanesi çok mağazalı e-ticaret, diğerleri ise tek seferlik e-ticaret modeli ile çalışıyor. Müşterilerine esnek ödeme planları da sunan Zebrapos, geçtiğimiz yıl sizlere tanıttığımız Startsub gibi rakiplere sahip.

Farklı abonelik ürünlerini ve iş akışlarını aynı sepet deneyimi içerisinde sunabiliyor olmasının yanı sıra çok kanallı satış imkanı sunarak rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen Zebrapos, aylık abonelik ücretleri üzerinden bir gelir modeli oluşturuyor. Müşterilerinden gelen istekler doğrultusunda platformuna çeşitli eklentileri de dahil eden Zebrapos, eklentileri cüzi bedeller ile müşterilerinin kullanımına sunuyor.

Özellikle yeni bir fikri olan, farklı bir proje ya da ürün ile müşterilerine ulaşmak isteyen girişimciler için başarılı bir alternatif olan Zebrapos, siparişten, faturalamaya kadar tüm iş akışlarını tek elden ve hızlı bir şekilde yerine getirilmesine imkan tanıyor. İlk etapta Türkiye'nin en gelişmiş abonelik ve tek-seferlik e-ticaret platformu olmayı hedefleyen Zebrapos, gelecekte ise dış pazarlara açılarak aynı hizmet kalitesi ve çeşitliliğini yabancı müşterilerinin de hizmetine sunmak istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.