The Light Phone 2, alarm ve mesajlaşma özelliği ile geliyor

The Light Phone 2, alarm ve mesajlaşma özelliği ile geliyor

Günümüz akıllı telefonları her geçen gün yeni özellikler kazansa da akıllı telefon pazarında farklı çözümler görmeye de devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl tanıtılan ve sadece arama özelliğine sahip olan minimalist telefon The Light Phone, yeni modeli ile karşımızda. Indiegogo kampanyasına devam eden The Light Phone 2, şu ana kadar 360 bin dolar destek toplamayı başardı.

https://www.youtube.com/watch?v=CJvWm6VAjUE

4G bağlantısı ile geliyor

Hatırlat gerekirse kredi kartı boyutlarında olan The Light Phone, dokunmatik bir ekranın yanı sıra sadece saati gösterme ve arama yapma yeteneklerine sahipti. The Light Phone 2 adı ile tanıtılan yeni model ise mesajlaşma yeteneği ile karşımıza çıkıyor. E Ink ekran ile gelen The Light Phone 2, kendi işletim sistemine sahip.

E Ink ekran nedeniyle ilk modelden farklı bir kullanım sunan The Light Phone 2, telefonun kenarlarında bulunan tuşlar sayesinde kullanılıyor. Beyaz ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan The Light Phone 2, 4G LTE bağlantısına da sahip durumda.

Mesajlaşmanın yanı sıra alarm özelliği de kazanan The Light Phone 2 modeli, Type-C bağlantısına da sahip. Özellikle sadece mesajlaşma ve arama yapmak için telefon kullananlar için oldukça başarılı bir alternatif olan The Light Phone 2, 80 gram ağırlığında ve 7,5 mm kalınlığa sahip.

1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama desteği de sunan Light Phone 2, gücünü Qualcomm MSM8909W işlemcisinden alıyor. Günümüzde kaybolmaya başlayan kulaklık girişine de sahip olan The Light Phone 2, 500 mAh büyüklüğünde bir batarya ile geliyor. Indiegogo kampanyası kapsamında 250 dolar fiyat etiketi sunan The Light Phone 2, kampanya bitince 400 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.