Manibux, Teknoloji ve İnsan Kolejleri (TINK) iş birliği ile okul kartı olarak kullanılabilecek

Manibux, Teknoloji ve İnsan Kolejleri (TINK) iş birliği ile okul kartı olarak kullanılabilecek

Bugün Teknoloji ve İnsan Kolejleri (TINK) kurucusu Zeynep Dereli ve Manibux Harçlık Uygulaması kurucusu Canan Bayrak'ın paylaştığı bilgilere göre Manibux ve Teknoloji ve İnsan Kolejleri (TINK) önemli bir iş birliğine imza attı. Yeni nesil bir harçlık uygulaması olan Manibux, çocuklarda harçlık bilinci ve para yönetme becerisi kazandırmak için hizmet veriyor.

Tink-Manibux okul kartı

Yapılan iş birliği sonucunda Maibux, Teknoloji ve İnsan Kolejlerinde (Tink) öğrencilerin paralarını yönetmesine yardımcı olacak. Türkiye’de bir ilk olarak Teknoloji ve harçlığı birleştiren Tink-Manibux okul kartı, hem okula giriş çıkışlarda kimlik kartı olarak kullanılabilecek hem de anne – babalar çocuklarının okul harçlıklarını bu karta yükleyebilecekler.

Teknoloji ve İnsan Kolejleri öğrencileri kantin ve kırtasiye alışverişlerinde ödemelerini Manibux ile gerçekleştirebilecekler. Ayrıca öğrenciler ebeveynlerinin gözetiminde Tink-Manibux okul kartı ile hem internette hem de mağazalarda harçlıklarını harcayabilecek.

Çocukların para yönetimi alışkanlıklarını küçük yaşta edinebilmelerine yardımcı olan Manibux ile çocuklar ayrıca kendilerine hedefler koyabilecek ve bu hedefler doğrultusunda harçlıklarını biriktirebilecekler. Çocuklar ve ailelerine harçlıklarını yönetecekleri, hesap hareketlerini takip edecekleri bir sistem sunan Manibux, gelecekte daha fazla okulda ve iş birliği ile karşımıza çıkabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.