Nerdeicek.com yayın hayatına "nerde.co" olarak yeniliklerle devam edecek

Nerdeicek.com yayın hayatına

Ocak 2015’te faaliyete başlayan, Şubat 2016’da ise tasarımını yenileyen, "Neyi nerede içsek?" diye düşündüğümüz anlarda zamandan tasarruf edilmesini sağlayan nerdeicek.com, yayın hayatına artık nerde.co adıyla devam ediyor.

İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Muğla, Tekirdağ ve Eskişehir olmak üzere 7 büyük şehirde kullanabildiğiniz nerde.co'nun sunduğu hizmeti nerdeicek.com'dan hatırlayacaksınızdır. Diyelim ki arkadaşlarınızla dışarı çıkacaksınız, güzel bir yerde oturup kahve içmek istiyorsunuz. Fonda da canlı müzik olsa hiç fena olmaz diyorsunuz. Bu noktada nerde.co devreye giriyor ve istediğiniz bölgede, aradığınız kriterlerdeki mekanları sizin için listeliyor.

nerde.co sadece adını değiştirmekle kalmıyor, yeni bir hizmeti de kullanıcılarıyla paylaşıyor. 27 Şubat itibarıyla yeni tasarımı ve yeni gelir modelleri ile faaliyetlerine devam edecek olan nerde.co artık veritabanında bulunan tüm mekanlara rezervasyon yönlendirmesi yapıyor. Mekanlara nerde.co üzerinden rezervasyon yapabilmek ya da direkt olarak mekan işletmecisine WhatsApp üzerinden ulaşabilmek için kullanıcıların üye olması gerekiyor. Üye profilini oluşturan kullanıcılar ayrıca mekanlara yorum yapabiliyor ve favori mekanlarını belirleyebiliyor.

Şimdilik sadece web üzerinden kullanabildiğimiz nerde.co'nun nisan ayında ise iOS ve Android uyumlu mobil uygulaması geliyor.

Gece hayatı ve evde geçirilen zamanı keyifli hale getirecek içerikler hedefiyle yine 3 yıldır yayın yapan, nerdeicek.com'un blogu nerdeicek.rocks ise nerde.co'nun içinde yayın yapmaya devam edecek. nerde.co ilerleyen zamanlarda yakın Avrupa ve Balkan ülkelerindeki mekanları da listelemeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.