Apple Watch şimdi de kayak performansınızı ölçüyor

Apple Watch şimdi de kayak performansınızı ölçüyor

Apple Watch'a gelen yeni güncelleme ile artık kayak yaparken de performansınızı kolaylıkla ölçebileceksiniz.

GPS ve altimetre (yükseklik) ölçümlerini bir araya getiren Apple Watch güncellemesi sayesinde artık kayakçıların performansı Apple Watch ile ölçülebiliyor. Apple Watch Series 3 ile güncellenmiş WatchOS 4.2 işletim sistemine uygun  Ski Tracks, SlopesSnocruSnoww ve Squaw Valley’s uygulamaları ile performansınızın nasıl olduğunu öğrenebilir ve sonuca göre performansınızı iyileştirebilirsiniz.

Slopes uygulaması mesafenizi ve kalp atış hızınızı izlemenize olanak tanıyor ve kayak yapmak için ne kadar zaman harcadığınızı bilmenizi sağlıyor. Sadece kayakçılar için değil, snowboardcular için de tasarlanan uygulama, size hem maksimum hem de ortalama hızlarınızı söylüyor. Aynı zamanda yolculuğunuzun haritasını da gösteriyor.

Uygulama, boşta olduğunu otomatik olarak algılıyor. Bu nedenle, her çalıştırmada durup yeniden başlatmaya gerek kalmıyor. Ücretsiz olarak kullanabildiğiniz uygulamada eğer "Season Pass" kısmını kullanmak isterseniz 19.99 doları gözden çıkarmanız gerekiyor.

Snoww uygulaması ise performans ölçmeye yardımcı olan bir başka uygulama. Ayrıca, size arkadaşlarınızla rekabet etmek için olanak da sağlıyor. En yeni güncelleme, kullanıcıların arkadaşlarının yerlerini bulmalarına ve Siri aracılığıyla eller serbest uygulamaya erişmesine olanak tanıyor. Snoww ile kendinizi arkadaşlarınızla ve diğer kullanıcılarla kıyaslayabilirsiniz.

Squaw Valley’s uygulamasıyla gerçek zamanlı güncellemeler alabilirsiniz. Kayak noktalarına erişim sağlayabilir ve uygulama aracılığıyla grup mesajları gönderebilirsiniz. Uygulama, kayakla ilgili gerekli ölçümleri de yapabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.