General Mobile, MWC 2018’de GM 8 Go modelini tanıttı

General Mobile, MWC 2018’de GM 8 Go modelini tanıttı

Ülkemizin önemli yerli üreticilerinden olan General Mobile, MWC 2018 kapsamında yeni modeli olan General Mobile GM 8 modelinin Android Go versiyonunu tanıttı. GM 8 Go ismi ile tanıtılan model, Android işletim sisteminin giriş versiyonu olan Android Go işletim sistemini kullanıyor.

Android Oreo 8.1 Go Edition ile geliyor

8,99 mm kalınlığında olan GM 8 Go, 150 gram ağırlığında. Chrome ve Google uygulamalarıyla internet üzerinden data kullanımını azaltarak veri tasarrufu sağlayan GM 8 Go, kullanıcılarına daha hızlı işlemler yapmasına olanak tanıyor. Başarılı bir kullanıcı deneyimi sunan GM 8 Go, kullanıcılara Android’in en güncel versiyonu olan Android Oreo 8.1 Go Edition işletim sistemini sunuyor.

Fiyat performans ürünü olarak ön plana çıkan GM 8 Go, 18:9 ekran formatına ve 5,5 inçlik bir ekrana sahip. IPS bir panel kullanan cihaz, Corning Gorilla Glass ile korunuyor. Tasarım anlamında geçtiğimiz hafta incelediğimiz GM 8 modeli ile tamamen aynı olan GM 8 Go, gücünü Mediatek’in MT6739 işlemcisinden alıyor.

1 GB RAM ve 16 GB dahili depolama sunan General Mobile GM 8 GO, gri, altın ve siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip. Önde 5 arkada ise 13 megapiksellik kamera tercih eden GM 8 Go, 3 bin 500 mAh büyüklüğünde bir batarya ile karşımıza çıkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.