Hedefleriniz ve yapılacaklar listeleriniz için yeni bir platform: Trask

Hedefleriniz ve yapılacaklar listeleriniz için yeni bir platform: Trask

Son zamanlarda yapılacaklar listelerimiz için çeşitli uygulamalar ve websiteleri ile sıkça karşılaşıyoruz. Bunlardan bazıları uzun soluklu kullanım için uygun olsa da geri kalanlarda istediğimizi her zaman bulamıyoruz. Bu websitelere bir yenisi daha eklendi; Trask.

Sadece online olarak kullanabildiğimiz Trask'ı diğer yapılacaklar listelerinden ayıran bazı özellikleri var. Basit bir üyelikle kullanmaya başlayacağınız site, yapmak istediklerinizi yazdığınız bir platform olmasının dışında, hedeflerinizi ve neyi ne seviyede yaptığınızı da ekleyebildiğiniz bir data işlevi görüyor. Diyelim ki spora başlamayı ve başladıktan 1 ay sonra beş kilo vermeyi hedefliyorsunuz. Bunu sitedeki "Goals" kısmına "planlanan" şeklinde ekliyor, daha sonra başlamayı düşündüğünüz tarihi seçiyorsunuz.

Tarih yaklaştığı zaman Trask bunu size mail yoluyla hatırlatıyor. 1 ayın sonunda beş kilo verebildiyseniz hedefiniz durum kısmına olumlu olarak işleniyor. İstediğinizi başaramadıysanız da sürecinizi Trask'a ekliyorsunuz ve durum bilgileriniz ona göre güncelleniyor. Böylece ister hedefinize devam ediyorsunuz, isterseniz de yeni bir hedef oluşturuyorsunuz. Ayrıca yapmak istediğiniz her şey "Inbox" kısmına yönlendiriliyor ve bu şekilde her maddeyi bir arada bulabiliyorsunuz.

Platformda, kafanıza takılan sorular için "Leave a Message" kısmı da bulunuyor.

Trask'ın belki de tek kötü yanı, siteyi sadece İngilizce olarak kullanabiliyor olmanız. "Ben İngilizce biliyorum." diyorsanız ve şimdiye kadar kullandığınız "yapılacaklar listesi" platformlarından ve uygulamalarından sıkıldaysanız bir de Trask'ı deneyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.