The Mockup Club: Yüksek kaliteli ve ücretsiz mockup bankası

The Mockup Club: Yüksek kaliteli ve ücretsiz mockup bankası

Web sitesi tasarlarken, blog yazarken, afiş hazırlarken veya yeni bir sunum için mockup ararken genelde siteler arasında kaybolur gideriz, çoğu zaman tam olarak aradığımız şeyi bulamadan pes ederiz. İstediğiniz gibi bir taslak bulmak ve bu taslağı düzenlemek, tasarımcı değilseniz bir işkenceye dönüşebiliyor.

Özellikle sunumlarda kullanmak için bir çok mockup ihtiyacım oluyor ve genelde ben bu ihtiyacımı Behance sayesinde gideriyordum çünkü bir çok başarılı çalışmayı tasarımcılar ücretsiz veya ücretli olarak orada paylaşıyor ve genelde kaliteli oluyorlar. Arşivi geliştikçe artık TheMockup.Club kullanacağım sanırım.

The Mockup Club, bir çok farklı kaynaktan topladığı ücretsiz çalışmaları derleyen yeni bir internet sitesi. Görsellerin içerik ve başlıkları kullanıcılar düşünülerek anlamlı bir şekilde yazılmış ve kategorilerde de dilediğiniz görsele ulaşabiliyorsunuz. -Arama bölümününün öne çıkarılması gerekiyor.-

Henüz çok geniş bir arşiv olmasa da bir çok farklı alanda (bilgisayar, telefon, paket tasarımı, kitap, poster, kartvizit...) oldukça kaliteli mockup'lar sunuyorlar ve tüm çalışmalar siteye eklenmeden önce test edildiği için nasıl kullanacağınıza dair de bilgi bulabiliyorsunuz.

Bu sitenin bir çok kişiyi saatlerce Google'da veya farklı platformlarda arama yapmaktan kurtaracaktır. Bir diğer güzel yanı ise çoğu zaman email bilgisi bile gerekmeden hızlıca istediğiniz dosyayı indirebiliyor olmanız. Tıklama tuzakları, spamlar veya sizi oradan oraya yönlendiren linklerden kurtarıyor olması çok değerli. Umarım bu şekilde devam ederler ve arşivleri hızla gelişir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.