SaaS yönetimi optimizasyonu sağlayan Intello, 1,3 milyon dolarlık tohum yatırım aldı

SaaS yönetimi optimizasyonu sağlayan Intello, 1,3 milyon dolarlık tohum yatırım aldı

SaaS yönetimi optimizasyonu sağlayan yeni girişim Intello, şirketinizin tüm bilgilerinin bir gösterge tablosunda izlenmesine ve yönetilmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Barak Kaufman ve Shlomo Dalezman tarafından kurulan Intello, 1,3 milyon dolarlık tohum yatırım aldığını açıkladı.

Şirketler, yenileme tarihleri ​​için elektronik tablolar ve sözleşmelerini depolamak için Box veya Dropbox gibi çeşitli araçlar kullanarak bu verileri izleme yöntemini tercih ediyorlar. Intello'nun kurucu ortağı ve CEO'su Barak Kaufman, sözleşmelerin yenilenmesi gerekiyorsa, takvim hatırlatıcıları kullanıyor olabileceğini belirtiyor.

Kaufman Intello'nun yetkiyi, şirketin harcamaları ve sözleşme ayrıntılarını içeren özelliklerini yöneten CFO'ya veya BT başkanına verdiğini söylüyor. Bu araç ayrıca, şirketlerin BT servisinin bilgisi veya onayı olmaksızın kendi başlarına bu hizmetleri kolaylıkla alabilmeleri fikriyle Shadow IT'yi anlama imkanı da sunuyor.

Intello, muhasebe sistemleri de dahil olmak üzere çeşitli ortaklardan gelen bilgileri topluyor ve şu an için NetSuite ve QuickBooks yazılımlarını destekliyor. Girişim, zamanla diğer yazılımları da bünyesine eklemeyi planlıyor.

Intello'nun beş çalışanı ve 60 müşterisi bulunuyor. Şirket önümüzdeki yıl, kadrosuna yeni mühendisler eklemeyi ve satış ve pazarlama ekibini kurmayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.