Webrazzi E-Ticaret Anketi'ne katılımınızı bekliyoruz

Webrazzi E-Ticaret Anketi'ne katılımınızı bekliyoruz

2018'in ilk Webrazzi konferansı Webrazzi E-Ticaret 2018 için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor!

Türkiye'deki e-ticaret sektörünün önemli isimlerinin bir araya geleceği Webrazzi E-Ticaret 2018, 7 Mart Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Tüm gün boyunca e-ticareti ve perakendede yaşanan dijital dönüşümü konuşacağımız konferansımızın konuşmacılarını sizlere duyurmaya devam ediyoruz.

Sizleri yaklaşan konferansımız hakkında güncel tutmaya devam ederken, konu ile alakalı olarak bir anket düzenlemek istedik: Webrazzi E-ticaret Anketi.

Anketin başında cinsiyet, yaş durumuyla alakalı bazı kişisel sorular yer alıyor. Sonrasında ise katılımcılardan e-ticaret alışverişi yaparkenki önceliklerini, dikkat ettikleri noktaları soruyoruz.

Webrazzi okuyucularının e-ticaret yönelimlerini görmek için hazırladığımız ankete bu Pazar günü -25 Şubat- saat 18:00’e kadar katılabilirsiniz. Sonuçları ise daha sonra yine Webrazzi üzerinden sizler ile paylaşıyor olacağız.

2 dakikanızı ayırarak katılabileceğiniz Webrazzi E-Ticaret Anketi’ne katılımınızı merakla bekliyoruz.🙂

Güncelleme: Anketimiz sona ermiştir. Kısa süre içerisinde anket sonuçlarını sizlerle paylaşacağız. Katılımınız için teşekkür ederiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.