Avukatlara odaklanan sanal ve paylaşımlı ofis alternatifi: Büro Marda

Avukatlara odaklanan sanal ve paylaşımlı ofis alternatifi: Büro Marda

İlk projesini geçtiğimiz Ocak ayında karşımıza çıkaran Büro Marda, sanal ve paylaşımlı ofis hizmeti veren bir girişim. Günümüzde oldukça popüler bir hale gelen sanal ve paylaşımlı ofis konseptinin yeni oyuncularından olan girişim, pazara girmek için geç kalmış gibi görünse de rakiplerinden farklı olarak adliye ve avukatlara odaklanıyor.

Mehmet Alemdaroğlu, Ali Balkan ve Zübeyde Eyilik tarafından 2017 yılının Kasım ayında kurulan Büro Marda, ilk ofisini ise Çağlayan'da hizmete sundu. Şu an için 6 kişilik bir ekip ile hizmet veren Büro Marda, kaliteli bir çalışma alanı yaratmanın yanı sıra, kullanıcılarına sinerji, verimlilik ve yaratıcılık faktörlerinin en üst seviyede olacağı keyifli bir çalışma ortamı ve sosyal atmosfer sunmayı hedefliyor. Toplantı odaları, sanal ofisler, gezgin masa ve sabit masa gibi hizmetler sunan girişimin ilk aşaması 500 m2'lik bir alanda bulunuyor.

İlk aşamada gezgin ve sabit masa üyeleri için alanlar bulunurken ikinci aşamada ise 400 m2'lik bir alan mevcut. Şu an için projenin ilk aşamasının tamamlandığını ikinci aşamasının tamamlanması ile birlikte de Büro Marda'nın toplamda 900 m2'lik bir alana sahip olacağını da belirtelim.

Çağlayan'da bulunan projenin kapasitelerine gelecek olursak ilk aşamasında 29 gezgin ve 46 sabit masaya sahip olan Büro Marda, 75 kişilik bir kapasiteye sahip olacak. Henüz tamamlanmayan ikinci aşamada ise toplam 175 kişilik bir kapasite olacağını da belirtelim.

Avukatlara ulaşmayı hedefliyor

6 - 8 ve 4 - 6 kişilik olmak üzere iki farklı toplantı odası seçeneği de sunan Büro Marda, ülkemizde WorkintonHabita ve Kolektif House gibi önemli rakiplere de sahip. Yukarıda da belirttiğimiz üzere rakiplerinden farklı olarak Çağlayan Adliye'sine yakın bir konum seçen Büro Marda'nın asıl hedefi ise avukatlar, mali müşavirler ve muhasebeciler.

Üyeleri için arşivleme hizmeti de sunacak olan girişim, şirketleri ofise gelen evrakları konusunda bilgilendirilerek orijinal evrakları arşivleyerek saklayacak. Çağlayan'ın ardından Kartal Adliyesi ve Bakırköy Adliyesi'ne yakın konumda ofisler açmayı planlayan Büro Marda, İstanbul'un ardından ise Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya gibi şehirlere açılacak. Girişimler için yüzde 35'e varan indirimler de uygulayan Büro Marda'nın fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.