Puhu TV'nin yeni internet dizisi: Şahsiyet

Fi rüzgarından sonra Puhu TV yeni bir yapım ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Üstelik tıpkı Fi'de olduğu gibi bu dizide de Ay Yapım'ın imzası var. Yönetmenliğini Onur Saylak'ın yaptığı dizinin kadrosunda ise Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu, İbrahim Selim ve Cansu Dere gibi efsane isimler yer alıyor.

Şahsiyet dizisi için açılan Twitter hesabına baktığımzda ilk paylaşımı 25 Ocak'ta yapıldığını görüyoruz. Klaketin göründüğü bu paylaşımı ise bir Puzzle takip ediyor. Bu paylaşımda takipçilere bir sözcük avı bulmacası verilerek sonuçların kendileriyle paylaşılması isteniyor. Çıkan sonuçlar ise dizinin yapımcı, yönetmen, senarist ekibiyle birlikte oyuncuların kim olacağını belirtiyor.

Şahsiyet dizisinin sosyal medya hesaplarında paylaşılan bulmaca sonuçlarına göre öne çıkan ekipte  Haluk Bilginer, Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, Metin Akdülger, İbrahim Selim Necip Memilli  Fırat Topkorur Onur Saylak ve Hakan Günday yer alıyor. Bu diziden önce de Daha filminde beraber çalışan Onur Saylak, Hakan Günday ve Ay Yapım üçlüsü, sonuçtan memnun olmalı ki yeni bir yapımla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Üstelik setten paylaşılan ilk kareler izleyiciyide merak uyandırıyor.

Tüm bu içeriklere baktığımızda dizinin gizemli bir yönü olduğunu söylemek mümkün. Bu arada Ay Yapım'ın web sitesinde diziyle ilgili herhangi bir bilgiye rastlamadığımızı da belirtelim. Puhu TV'nin ise ilk duyurusunu sosyal ağlar üzerinden 25 Ocak'ta yaptığı görülüyor. Bu güçlü kadro ve web'de yayınlanmanın getirdiği özgür anlatım ile Şahsiyet'in de en az Fi kadar ses getirmesi beklenebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.