Mobil teknolojilerin kalbi Mobil Dünya Kongresi 2018'de atacak

Mobil teknolojilerin kalbi Mobil Dünya Kongresi 2018'de atacak

Dünyanın en önemli teknoloji etkinliklerinden biri olan Mobil Dünya Kongresi, her sene olduğu gibi 2018 yılında da mobil teknolojilerin nabzını tutacak. 26 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi 2018'de akıllı telefonlardan tutun da yapay zekaya kadar pek çok teknoloji karşımıza çıkacak.

Akıllı telefonlar, yapay zeka ve daha fazlası

Webrazzi olarak medya partneri olduğumuz ve Barselona'da yerinden de takip edeceğimiz Mobil Dünya Kongresi 2018'de her zaman olduğu gibi yılın amiral gemileri karşımıza çıkacak. Samsung, Nokia, Asus ve Sony gibi önemli firmaların yeni akıllı telefon modellerini Mobil Dünya Kongresi 2018'de tanıtacağını da hatırlatalım.

Geçtiğimiz yıl 208 ülkeden 107 bin profesyoneli ağırlayan Mobil Dünya Kongresi, 2018 yılında akıllı telefonların yanı sıra özellikle yapay zeka ve 5G teknolojilerine de odaklanacak. Global teknoloji devlerinin yanı sıra ülkemizden de pek çok önemli teknoloji markasının katılım göstereceği Mobil Dünya Kongresi 2018, pek çok yeni mobil teknolojinin tanıtılmasına ev sahipliği edecek.

Rakuten CEO'su Hiroshi Mikitani, ABD Federal İletişim Komisyonu başkanı Ajit Pai ve Formula 1 pilotu Fernando Alonso gibi önemli konuşmacıların da sahneye çıkacağı Mobil Dünya Kongresi 2018, A'dan Z'ye mobil teknolojilerle ilgili her detayı ziyaretçilerine sunacak. Mobil Dünya Kongresi 2018'de tanıtılacak olan ürün ve teknolojileri Webrazzi'den takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.