Nevzat Aydın'ın yönetimiyle Yemeksepeti'nin yeni ofisi Yemeksepeti Park karşınızda

Nevzat Aydın'ın yönetimiyle Yemeksepeti'nin yeni ofisi Yemeksepeti Park karşınızda

Yemeksepeti'nin Beşiktaş'taki eski ofisi, yıllarca herkesin ilgisini çeken bir ofis olarak aklımızda kaldı. "Bundan daha güzeli olabilir mi?" deyip yurt dışındaki muadillerini incelerken hiç de uzağa bakmamamız gerektiğine karar verdik.

Yemeksepeti'nin yeni ofisi Yemeksepeti Park'ı, Girişim Ofisleri özel bölümünde Arda Kutsal ziyaret etti ve oldukça dikkat çeken bir videoya imza attı. Perşembe günü yayınlayacağımız, Webrazzi TV’nin en sevilen programlarından Girişim Ofisleri‘nde Yemeksepeti Park’a dair her şeyi Arda Kutsal soracak, Nevzat Aydın cevaplayacak.

Perşembe günü yayınlanacak Girişim Ofisleri Özel programımızdan önce sizlere Nevzat Aydın'ın yönetimiyle Yemeksepeti Park'ın hazırlanış videosunu paylaşalım istedik. Nevzat Aydın'ın maestro olarak yönettiği Yemeksepeti Park'ın hazırlanış videosunu izledikten sonra dediklerimize siz de hak vereceksiniz.

Perşembe günü yayınlayacağımız, Yemeksepeti Park'a dair her şeyi Arda Kutsal ile Nevzat Aydın'ın keyifli sohbetiyle bulabileceğinizi hatırlatmış olalım. Takvimleri ayarlamayı unutmayın ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.