Kişiye özel etkinlik rehberi PartyMag, abonelik modeline geçiyor

Kişiye özel etkinlik rehberi PartyMag, abonelik modeline geçiyor

İlk olarak 2016 yılının Aralık ayında karşımıza çıkan kişiye özel etkinlik rehberi PartyMag, premium modele geçiyor. 2015 yılının Haziran ayında hizmet vermeye başlayan PartyMag, şehirdeki tüm müzikal etkinlikleri listeleyen, eğlence mekanı ve konser alanları hakkında detaylı bilgiler sunan bir platform.

49 ve 99 TL'lik premium paketler

Sunduğu “kullanıcı tanıma” özelliği sayesinde kişiye özel etkinlik önerilerinde de bulunabilen PartyMag, premium modeli sayesinde aylık ücret karşılığında seçilen etkinliklere giriş hakkı sunacak. 49 ve 99 TL olmak üzere iki farklı premium seçeneği sunan PartyMag, 49 TL'lik paket ile 2, 99 TL'lik paket ile 6 etkinliğe ücretsiz giriş hakkı sunuyor.

Tüm bunların yanı sıra PartyMag kullanıcılarının, şehirdeki tüm müzikal etkinliklere indirimli fiyatlarla online ödeme yaparak bilet satın alabileceğini de ekleyelim. Baştan aşağı yenilenen ve yaklaşık bir hafta önce yeni tasarımı ve premium modeli ile kullanıma sunulan PartyMag, kısa sürede 190 premium kullanıcıya ulaştı.

400'ü aşkın mekan ile anlaşmalı

Toplamda 8 bin ücretsiz kullanıcıya sahip olan PartyMag, şu an için sadece iOS platformu için kullanıma sunuldu. Uygulamanın yeni versiyonunun Android için Mart ayında kullanıma sunulacağını da belirtelim. San Francisco ve Budapeşte entegrasyonlarını da tamamlayan PartyMag, artık bu şehirlerin etkinliklerini de yayınlıyor. Avrupa ve Türkiye'de toplamda 400 mekan ile anlaşmalı olan PartyMag'in uygulamasını iOS için buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.