Ceev: Linkedin'deki özgeçmişinizi estetik bir CV'ye dönüştüren uygulama

Ceev: Linkedin'deki özgeçmişinizi estetik bir CV'ye dönüştüren uygulama

Artık bir çok kişi kişiselleştirilmiş bir özgeçmiş yerine LinkedIn profilinin linkini göndermeyi tercih ediyor. Yine de IK yöneticilerinin gözünde ve reklamcılık sektöründe yaratıcı ve estetik bir CV adaylara puan kazandırıyor. CV tasarlama konusunda tasarım bilgilerine güvenmeyen adaylar için ise Ceev yeni bir alternatif yaratmış durumda.

Bu ücretsiz Chrome eklentisi LinkedIn profilinizi basılabilecek nitelikte bir özgeçmişe dönüştürüyor. Eklentiyi Chrome'a yükledikten sonra Ceev üzerinden LinkedIn profilinize gidebiliyorsunuz. Ardından profilindeki bilgilerin içe aktaran Ceev size farklı tasarım templateleri sunuyor.

Bu arada eklenti çalışırken güç bir bilgilendirme penceresi açıldığını görebilirsiniz, endişelenmeyin. 4 farklı şablon seçeneği sunan Ceev'de kullanıcılar, farklı renk ve fontları da deneyebiliyor.

Böylece farklı CV kombinasyonlara ulaşan kullanıcılar baskı için kendilerine sunulan formatlar arasında seçim yapabiliyor.

Sıra hazırlanan bu dokümanı basmaya geldiğinde ise Ceev size bir çok farklı seçenek öneriyor. Seçenekler arasında PDF olarak kaydet, mail olarak gönder, OneNote'a yükle, ve Faks olarak gönder ise en çok dikkat çekenler.

Eğer Ceev'i denemek istemiyorsanız, LinkedIn'in PDF olarak kaydet seçeneğini tekrar hatırlatalım. Ancak bu seçenek ne yazık ki türlçe karakterleri desteklemiyor. Ceev'e şans vermek isteyen okuyucularımız eklentiyi buradan yükleyebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.