Konum odaklı acil kan arama uygulaması: Hayat Kurtar

Konum odaklı acil kan arama uygulaması: Hayat Kurtar

Bir sosyal sorumluluk projesi olarak karşımıza çıkan Hayat Kurtar, konum odaklı acil kan arama uygulaması olarak hizmet veriyor. Acil kan ihtiyacının olduğu durumlarda kullanılabilecek başarılı bir alternatif olan Hayat Kurtar, hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda.

Acil kan ihtiyaçları içim hızlı alternatif

Kolay kullanımı ve zamandan tasarruf sağlaması ile öne çıkan Hayat Kurtar, platform arayıcılığı ile paylaşılan kan ihtiyaçlarını kullanıcılarına bildirimler olarak iletiyor. Hayat Kurtar'ın konum odaklı olması sebebiyle kullanıcısına en yakın konumdaki ihtiyaçları ilettiğini de ekleyelim.

Tabii ki bildirimi gördükten sonra kan ihtiyacı için harekete geçmek veya geçmemek tamamen kullanıcıya kalmış durumda. Kısacası Hayat Kurtar sayesinde size yakın çevrede oluşabilecek acil kan ihtiyaçlarından haberdar olabilir ve bir hayat kurtarabilirsiniz.

Kendinize veya yakınlarınıza acil bir kan ihtiyacı durumunda ise uygulamayı kan aramak için kullanabilirsiniz. Uygulamayı kullanmak için ise kan grubunuzu ve konumunuzu belirlemeniz yeterli. Dilerseniz Hayat Kurtar uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.