Dijital yayın platformu Dergilik, Ocak ayında 4,3 milyon okunma sayısına ulaştı

Dijital yayın platformu Dergilik, Ocak ayında 4,3 milyon okunma sayısına ulaştı

Turkcell'in dijital yayın platformu olarak karşımıza çıkan Dergilik, 2018 yılına hızlı başladı. Adından da anlaşılabileceği gibi yola dergilere odaklanarak çıkan Dergilik uygulamasının platformuna günlük gazeteleri de eklediğini sizlere geçtiğimiz Temmuz ayında aktarmıştık. Bu hamlesi ile hem dergi hem de gazete raflarında yer alan birçok yayını tek uygulamada buluşturan Dergilik, geçtiğimiz Ocak ayında toplamda 4,3 milyon okuma sayısına ulaştı.

3,4 milyon dergi ve 900 bin gazete okundu

Hem akıllı telefonlarda hem de tabletlerde kullanılabilen Turkcell Dergilik, 460 bin kullanıcıya sahip. Ocak ayı içinde Dergilik uygulamasında 3,4 milyon dergi okunurken, gazete okuma sayısı ise 900 bini aştı. İçerik sayısını her geçen gün artıran Dergilik,  Ocak ayında kullanıcılarına 40’tan fazla yerel gazete ve bir ulusal gazete sundu.

Dergilik ailesine katılan yeni gazete ve dergilerle birlikte, uygulama üzerinden yaklaşık 500 yayının online olarak cep telefonu ve tabletlerden okunabilir hale geldiğini de ekleyelim. Geçtiğimiz günlerde uluslararası bir hale gelen ve erişim ağını genişleten Dergilik, global bir marka olarak yurt dışından da indirilip, kullanılabiliyor.

Özellikle ülke ve dünya gündemini yerel kaynaklardan takip etmek isteyen ama Türkiye dışında yaşayan Türk vatandaşları için oldukça başarılı bir alternatif haline gelen Dergilik, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Dilerseniz Dergilik uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.