İnsan sayma sistemleri geliştiren V-Count, 1,3 milyon euro yatırım aldı

İnsan sayma sistemleri geliştiren V-Count, 1,3 milyon euro yatırım aldı

2016 yılının Temmuz ayında Revo Capital'dan 1,4 milyon dolar yatırım alan V-Count, yeni bir yatırım haberi ile karşımızda. Aldığı ikinci tur yatırımı açıklayan V-Count, Diffusion Capital Partners'tan (DCP) 1,3 milyon euro yatırım aldığını paylaştı.

Toplam yatırım 3,5 milyon dolara çıktı

Yeni yatırımla birlikte V-Count'ın aldığı toplam yatırım ise 3,5 milyon dolara çıktı. Miami, Dubai ve İstanbul’da ofisleri bulunan V-Count, insan sayma sistemleri üzerine odaklanıyor. Kişi Sayma, Heatmap analizi ve kasa kuyruk analizi gibi perakendeden fuarcılığa, havalimanlarından kütüphanelere kadar pek çok sektörde kullanılabilen donanım ve yazılım teknolojileri üreten V-Count, 2012 yılında ODTÜ Teknokent'te Demirhan Büyüközcü ve Kaan Kayabalı tarafından kuruldu.

Alının ikinci tur yatırımı ile 2018 yılına hızlı bir başlangıç yapan V-Count, 80 ülkede 20 bin noktada hizmet veriyor. Geçtiğimiz ay Amerikan Ulusal Perakendeciler Federasyonu’nun New York’ta düzenlediği fuara katılan V-Count, bu yıl 95 ülkeden yaklaşık 35 bin perakende profesyonelinin katılımıyla gerçekleşen NRF Big Show’un da sponsorlarındandı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.