Houzz, IvyMark'ı bünyesine katıyor

2009'da Adi Tatarko ve Alon Cohen tarafından kurulan, 4 milyar dolar değerlemesi ve hikayesi ile ilgi odağı olan Houzz yeni bir satın alma haberi ile karşımızda. Houzz'un ilgilendiği girişimse iç mimarlar ve ev dizaynı ile ilgilenen firmaların odağında yer alan, eski adıyla Ivy, şimdiki adıyla IvyMark.

İki firma arasındaki anlaşma henüz kesin olarak tamamlanmamış olsa da Houzz'un IvyMark'ı satın alırken biçtiği değerse 30 milyon ile 40 milyon dolar arasında olduğu belirtiliyor. 2016'da Alex Schinasi ve Lee Rotenberg tarafından kurulan girişimin şimdiye kadar 2,9 milyon dolar yatırım aldığını paylaşalım. Israeli VC Pitango ile Facebook'tan David Marcus'tan yatırım alan girişimin exit miktarı ise oldukça yeterli düzeyde görünüyor.

IvyMark nedir?

IvyMark, iç mekan tasarım firmaları için işletme yönetimi yapan bir yazılımdır. Platform, iç mimari odaktaki firmaların tedarik, müşteri faturalandırma, tedarikçi, satın alma ve zaman takip gibi iş akışını ve iş operasyonlarını düzene sokmayı amaçlıyor. Firmalar için kâr ve zarar raporlama da dahil olmak üzere tüm proje döngüsünün kullanımının kolay bir uygulamayla yönetilmesini sağlıyor. Kısacası IvyMark iç mekan tasarımı yapan firmalar için kısa sürede büyük kolaylıklar sağladı ve sağlamaya devam ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=SUH6VM6jDaA

IvyMark'ın Houzz'un bünyesine katılmasıyla, Houzz üyesi 200 binden fazla tasarımcı artık yeni bir çözümle tanışacak. Tasarımcılar Houzz ile müşteriye ulaşmanın ötesinde IvyMark ile iş akış süreçlerini de kolaylaştıracak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.