Google'ın Motion Stills uygulaması AR moduna kavuştu

Google'ın Motion Stills uygulaması AR moduna kavuştu

Google'ın GIF ve video düzenleme uygulaması olarak karşımıza çıkan Motion Stills, önemli bir güncelleme aldı. Yeni güncelleme ile artırılmış gerçeklik yetenekleri kazanan Motion Stills, daha önce Pixel 2 ve Pixel 2 XL modelinde kullanılan AR çıkartmalarının bir kısmını diğer Android telefonlara da getiriyor.

Tavuk, robot, dinozor, kurabiye, dünya ve uzaylı olmak üzere toplamda 5 farklı artırılmış gerçeklik çıkartması sunan Motion Stills uygulaması, sunduğu çıkartmaları istenilen yüzeye yerleştirebiliyor. Hem videoların hem de GIF'lerin içine yerleştirilebilen 3D modeller, kullanıcısın istediği şekilde boyutlandırılabiliyor.

iOS versiyonunda henüz aktif değil

Diğer artırılmış gerçeklik özelliklerinin aksine ARCore desteği olmaksızın da çalışabilen Motion Stills'in AR çıkartmaları, Android 5.1 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabiliyor. Motion Stills uygulamasının iOS versiyonu için herhangi bir güncelleme olmadığını ve AR desteğinin kullanıma sunulmadığını da ekleyelim.

Geçtiğimiz Aralık ayında Pixel 2 ve Pixel 2 XL modelleri için Star Wars temalı artırılmış gerçeklik çıkartmalarını kullanıma sunan ve olumlu tepkiler alan Google, Motion Stills uygulaması ile artırılmış gerçeklik deneyimini geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor. Dilerseniz Motion Stills uygulamasını ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.