Girişimler için proje yönetim aracı Atina.io, yeni özellikler kazandı

Girişimler için proje yönetim aracı Atina.io, yeni özellikler kazandı

Geçtiğimiz ekim ayında sizlere tanıttığımız girişimler için proje yönetim aracı olarak hizmet veren Atina.io, yeni özellikleri ile karşımızda. Alptekin Can, Enes Uz ve Deniz Mert Yıldız tarafından kurulan Atina.io, kısa zaman içinde 2 bini aşkın kullanıcıya ulaştı. 5 kişilik bir ekip tarafından yönetilen proje yönetim aracı, ABD, Almanya ve İspanya'dan kullanıcılara sahip.

2 bin kullanıcının yanı sıra 5 bin "görev" ve 15 bin süreç güncellemesine ulaşan Atina.io, ödeme sistemini de kullanıma sundu. Task tracking, istatistik ve süreç şablonları gibi önemli özellikler de kazanan proje yönetim aracı, bugün itibariyle websitesi ve dashboard'unda yeni arayüz tasarımına geçecek.

Almanca desteği geliyor

Hatırlatmak gerekirse Atina.io, takım görevleri oluşturma, satış süreçlerini izleme, proje planlama, haftalık görevler oluşturma, işe alım süreçlerini takip etme ve içerik takvimi oluşturma gibi özelliklere de sahip.

Tasarımını baştan aşağıya değiştirecek olan proje yönetim aracı Atina.io, önümüzdeki 2 ay içinde platformunda Almanca dil desteğini de ekleyecek. Sadece ve kullanıcı deneyimi açısından başarılı bir tasarıma sahip olan Atina.io, kazandığı yeni özellikler ve tasarım ile daha başarılı bir proje yönetim aracına dönüşmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.