Insider, Ukrayna merkezli yapay zeka girişimi Infinitesoft'u satın aldı

Insider, Ukrayna merkezli yapay zeka girişimi Infinitesoft'u satın aldı

Dijital müşteri deneyim platformu olarak hizmet veren Insider, Ukrayna merkezli yapay zeka girişimi Infinitesoft'u satın aldı. 2016 yılında Kiev'de kurulan Infinitesoft, yapay zeka teknolojilerinin yanı sıra artırılmış gerçeklik/sanal gerçeklik ve öngörü teknolojileri üzerinde çalışıyor.

Yapay zeka, makine öğrenme ve öngörü teknolojileri üzerinde çalışıyor

Insider'a yapay zeka, makine öğrenme ve öngörü teknolojileri konusunda destek verecek olan Infinitesoft, Insider tarafından sunulan müşteri deneyimini artırmayı hedefliyor. 300'den fazla müşteriye sahip olan Insider, Infinitesoft satın alması ile birlikte yapay zeka konusunda elini güçlendirmiş oldu.

Satın alma anlaşmasının detaylarının paylaşılmadığını da ekleyelim. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Insider CTO'su Sinan Toktay, Infinitesoft'un Ukrayna'nın en güvenilir teknoloji firmalarından biri olduğunu dile getirdi. Yapılan satın alma anlaşmasının yeni ve heyecan verici ürünler yaratmak için kapıları açacağını dile getiren Infinitesoft kurucusu ve CEO'su Dr. Hakan Mutlu Sonmez, yapay zeka ve makine öğrenme sayesinde müşteri deneyiminin geleceğini şekillendireceklerine inandıklarını da belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.