Vestel'den 5 bin mAh bataryalı akıllı telefon: Venus V4

Vestel'den 5 bin mAh bataryalı akıllı telefon: Venus V4

Yerli akıllı telefon pazarının önemli oyuncularından olan Vestel, pil performansı ile öne çıkan yeni akıllı telefonu ile karşımızda. Sevilen Vestel Venus ailesinin en yeni üyesi konumunda olan Venus V4, uygun fiyatı ve teknik özellikleri ile dikkatleri çekiyor.

Altın, siyah ve gümüş renk seçeneklerine sahip olan Vestel Venus V4, 1099 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Uygun fiyatına rağmen başarılı teknik özellikler sunan Venus V4, 8,7 mm kalınlığında ve 182 gram ağırlığında. 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde 5,5 inçlik bir ekrana sahip olan Vestel Venus V4, Gorilla Glass 3 ile korunuyor.

5 bin mAh büyüklüğünde batarya

Gücünü 4 çekirdekli Mediatek 6737 işlemcisinden alan Venus V4, 3 GB RAM'e ve 32 GB dahili depolamaya sahip. 64 GB'a kadar microSD kart desteği de sunan cihaz, Android Nougat 7.0 işletim sistemini kullanıyor. Günümüz akıllı telefonlarında pek karşımıza çıkmayan FM radyo desteğine de sahip olan Venus V4, kamera konusunda da iddialı.

Önde 5, arkada ise 13 megapiksellik kameralar kullanan Venus V4, HDR desteğine sahip ve 720p çözünürlüğünde video kaydı da yapabiliyor. 5 bin mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olan Venus V4, sadece uzun bir pil performansı sunmak ile kalmıyor büyük bataryası sayesinde başka akıllı telefonları da şarj edebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.