Anadolu Sigorta ile iş birliği⁩ne giden e-kira, 2018'e hızlı başladı

Geçtiğimiz Aralık ayında düzenlediğimiz Webrazzi Fintech 2017 konferansımızda sahneye çıkan girişimlerden biri olan e-kira, 2018 yılına hızlı bir başlangıç yaptı.
Anadolu Sigorta ile iş birliği⁩ne giden e-kira, 2018'e hızlı başladı

Geçtiğimiz Aralık ayında düzenlediğimiz Webrazzi Fintech 2017 konferansımızda sahneye çıkan girişimlerden biri olan e-kira, 2018 yılına hızlı bir başlangıç yaptı. Anadolu Sigorta ile iş birliği⁩ne giden e-kira, kullanıcılarına 1 yıllık konut sigortası hediye edecek.

25 Ocak – 25 Şubat tarihleri arasında e- kira üzerinden kira, aidat ve fatura ödemelerinin en az 2 tanesini yapan kullanıcılar, Anadolu Sigorta’nın Konut Sigortası hizmetinden 1 yıl boyunca ücretsiz yararlanabilecek. Sunulan hizmetin, konutta meydana gelen hasar sonucu eve ve eşyalara gelebilecek zararları karşılayan geniş kapsamlı bir sigorta olduğunu ve yıllık 5 bin TL‘ye kadar evinizi ve değer verdiğiniz eşyalarınızı güvence altına aldığını da ekleyelim.

Ev sahibi ve kiracıları arasındaki ilişkiyi düzenleyen bir platform olarak hizmet veren e-kira, yaklaşık 1 yıl önce kullanıma sunuldu. Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu ve Kolektif House tarafından yönetilen Workup Girişimcilik Programı'nın da mezunlarından olan e-kira, ev sahipleri için mülk yönetimi ve tahsilat avantajı sağlıyor.

Aylık işlem hacmi 50 bin TL'yi geçti

1 yıllık geçmişine baktığımızda e-kira'nın en fazla ödeme aldığı ay ise 2018 yılının Ocak ayı oldu. 2017 yılının toplamında gerçekleşen ödeme sayısının 5'te birine sadece Ocak ayında ulaşan girişimin aylık işlem hacmi ise 50 bin TL'yi geçti. e-kira'dan en az bir ödeme gerçekleştiren kullanıcıların yüzde 50'sinin kira, aidat ve fatura ödemelerinden en az birini tekrar ettiğini de ekleyelim.

Anadolu Sigorta iş birliği sayesinde sağladığı hediye konut sigortası ile önemli bir adım atan e-kira, yeniliklerine devam etmek istiyor. Aralık ayıyla birlikte trafiğini artıran girişim, yakın zamanda online sözleşme ve alternatif ödeme yöntemleri ile ev sahibi ve kiracıların hayatlarını kolaylaştırmaya devam etmeyi planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.