The Boring Company'e fon sağlayacak "alev püskürten silahı" ön siparişe açıldı

Teknoloji lideri Elon Musk'ın kurucusu olduğu şirketlerden biri olan The Boring Company, projeleri kadar ilginç promosyon ürünleri ile de konuşuluyor.
The Boring Company'e fon sağlayacak

Teknoloji lideri Elon Musk'ın kurucusu olduğu şirketlerden biri olan The Boring Company, projeleri kadar ilginç promosyon ürünleri ile de konuşuluyor. Los Angeles ve muhtemelen ilerleyen dönemlerde büyük kentlerin trafik sorununa büyük tüneller ile çözüm bulmaya çalışan Boring Company'nin, aynı ismi taşıyan şapkaları yok satmıştı.

50.000 adet şapka satışının ardından şirket şimdi de birim fiyatı 500 dolardan piyasaya sunulacak olan alev püskürten silahların önsiparişe açıldığını duyurdu.

Elon Musk'ın The Boring Company için ilginç bir pazarlama yöntemi olduğunu söyleyebiliriz. Kendi marka değerini ürünlerde kullanan Musk, şirketine daha fazla fon sağlayabilmek için değerinin çok üstünde satışa sunuyor.

Bu arada Musk, ürünü eğlenceli bulmayan kişilerin  satın almama konusunda da uyarıyor. Silah yanında bir yangın tüpü ile birlikte satışa sunulacak.

Silah, düşük bir ateş püstkürtme kapasitesine sahip olduğu için de ABD'de silah kategorisine girmediğini belirtelim. Ürünün ilk teslimatının bahar aylarını bulması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.