Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'nin 11 yeni mezun girişimi

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'nin 11 yeni mezun girişimi

İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından kurulan ve bir girişimcilik merkezi olarak hizmet veren Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM), 11 mezunu ile yatırımcıları buluşturdu. 25 Ocak Perşembe günü üçüncüsü düzenlenen BTM Sahne etkinliğinde karşımıza çıkan BTM mezunları, projelerini, iş planlarını ve yatırım beklentilerini yatırımcılar ile paylaştı.

Güçlendirilmiş Hızlandırma Kampı

8 haftalık eğitim sürecinin ardından mezun olan 11 girişim, bundan sonraki süreçte İTO’nun meslek komitelerine giderek yatırımcı eşleştirme süreçleri başlayacak. BTM’yi ‘Komple bir Girişimcilik Merkezi’ olarak adlandırdıklarını belirten BTM Direktörü İbrahim Elbaşı, yeni dönemde ‘Güçlendirilmiş Hızlandırma Kampı’ adını verdikleri bir dönemin başladığını da kaydetti.

Yeni kamp dönemi ile birlikte BTM’ye kabul edilen girişimciler; 7/24 çalışma alanı, eğitim, seminer, yatırımcı ve girişim söyleşileri, danışmanlık, mentorluk destekleri alacaklar. Dilerseniz Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'den mezun olan 11 girişimi aşağıda bulabilirsiniz.

QuickWings: QuickWings, yurtiçi veya yurt dışına uçakla seyahat eden yolcularla, o yönlere acil zarf veya paket gönderenleri buluşturan bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Ardunya: Artırılmış ve sanal gerçeklik altyapısı kullanan Ardunya, mekanlarda ölçüm yapıyor ve mobilya veya benzeri eşyaların fiziki olarak taşınmadan önce mekana uygunluğunu öngören bir platform oluşturuyor.

Calendarİst: Calendarİst, personelleri şirket dışında çalışan firmaların yöneticilerin çalışanları veya çalışanların diğer ekip arkadaşlarını takip edebilecekleri takvim uygulaması geliştiriyor.

Yollando: Ülkemizdeki internet sitelerinin birçoğundan yurt dışından alışveriş yapılamaması nedeni ile kurulan Yollando, kullanıcılar ile alışveriş siteleri arasında bir köprü görevi görüyor.

ItsMee: ItsMee, kartvizitlerin düzenli bir şekilde saklanmasını sağlayan ve bu suretle network oluşturulmasına olanak sağlayan zenginleştiren bir mobil app ve web platformu.

IQ Vizyon: IQ Vizyon projesi, önce üretimi ardından da makineleri Endüstri 4.0 standartlarına dönüştürmeyi hedefliyor.

Cübbem: Dünya üzerindeki bütün hukukçuları buluşturmayı ve hukuk dünyası için bir sosyal medya platformu olmayı amaçlayan girişim, hukukçuların ikinci el satışlar yapılabilmesine de olanak sağlıyor.

Bappsys: Beş yıldızlı bir otelden, misafir ağırlayan tüm büyük, küçük işletmelere kadar çok gelişmiş bir altyapı ile hizmet veren, işletmenin kendi web sitesi üzerinde odalarını satışa sunabildiği online bir rezervasyon sistemi olarak hizmet veriyor.

Fitsepet: Doğum ve özel günlerinde sağlıklı ara öğün niteliğinde hediyeler gönderilmesini sağlayan Fitsepet, çeşitli gıda alternatifi sunan bir platform.

Bavulier: Yolcuların bagajlarını istedikleri zaman istedikleri yerden teslim alıp istedikleri zaman istedikleri yerde kendilerine teslim eden Bavulier, mobil check-in ve bagaj transferi hizmeti sağlayan platform.

Addvio: Addvio, video CV, video referans, prompter, online görüşme - mülakat vb. özellikleri bulunan yeni nesil bir insan kaynakları platformu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.