Ülkemizde faaliyete başlayan Keepface, 300 bin dolar yatırım aldı

Ülkemizde faaliyete başlayan Keepface, 300 bin dolar yatırım aldı

Influencer marketing odaklı bir girişim olarak karşımıza çıkan Keepface, Kafkasya ve Orta Asya bölgelerinde hizmet veriyor. Gözünü MENA ve ülkemize çeviren Keepface, MENA bölgesinde faaliyet gösteren Dubai merkezli özel bir yatırım fonundan 300 bin dolar yatırım aldı.

2 bini aşkın influencer

Ülkemizdeki operasyonlarına ve ekip toplamaya başlayan Keepface, aldığı yatırımla birlikte ülkemizin yanı sıra MENA, İran ve Rusya'da da faaliyet göstermeyi hedefliyor. Influencer'larla markaları buluşturan bir platform olarak hizmet veren Keepface, şu an sisteminde 2 bini aşkın influencer ve 50 marka bulunduruyor.

Influencer'ları kategorize etmek için big datadan yararlanan Keepface, sahip olduğu sistem sayesinde markalara en uygun Influencer'ları otomatik olarak öneriyor. Dubai merkezli bir girişim olan Keepface, şu an için Türkiye, Tacikistan, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, İran ve Gürcistan'da hizmet veriyor.

Aldığı yatırımla birlikte ülkemizde hızlı bir şekilde büyümeyi planlayan influencer marketing girişimi, 2018 yılı ile birlikte ekibini büyütecek ve yeni pazarlara açılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.