Trello, Power-Up eklentileri için yeni rehberini tanıttı

Trello, Power-Up eklentileri için yeni rehberini tanıttı

Atlassian'ın Trello 'yu 425 milyon dolara satın almasının üzerinden geçen 1 yıl boyunca şirket ürüne yatırım yapmaya devam etti. Trello yayınladığı blog gönderisinde yeni "Power-Up" rehberini tanıttı. Rehber, Atlassian'ın Trello'ya yaptığı yatırım ve geliştirmeyi kanıtlar nitelikte.

Trello kurucusu ve CEO’su Michael Pryor satın alma sonrasında paylaştığı blog yazısında kullandığı ifade ise şöyle oldu;

Trello’nun bugün olduğundan daha eğlenceli ve müthiş olmasını bekleyebilirsiniz.... Bağımsız olarak hizmet vermeye ve insanların işini kolaylaştıracak tüm araçları entegre etmeye devam edeceğiz ve ve HipChat, Confluence ve JIRA ile bazı büyük entegrasyonları sabırsızlıkla bekliyoruz.

JIRA ve Confluence entegrasyonlarının yanı sıra Trello'nun Atlassian'dan beklentisi karşılanmış gibi görünüyor. Özellikle konu Power-Up'lar olduğunda, Atlassian katkısı oldukça fazla. Power Up'ların ilk defa piyasaya sürüldüğü 2016 yılından Atlassian'ın Trello'yu satın aldığı geçtiğimiz yıla kadar platfromda 30'dan fazla Power-Up bulunmaktaydı. Bu rakam bir yıl içinde 80'e çıktı.

Power -UP'ların 80'e çıkmasıyla birlikte çok sayıda Power Up kullananların hayatını kolaylaştırmak için bir rehber yayınlayan Trello, böylece kullanıcılara eklentileri kategorilerine göre sınıflandıran modern bir uygulama dükkanı sunuyor. Trello'nun platform direktörü Hamid Palo yenilik hakkında: "Bu yeni rehber, hikaye anlatmaya odaklanıyor ve insanların aradıklarını bulmalarına yardımcı oluyor."  yorumunda bulundu. 

Aslında Trello bu geliştirmeyle kullanıcıların ötesinde yazılım geliştiricilerin de platform için ürettikleri araçları daha detaylı bir şekilde tanıtmasını sağlıyor. Kayıtlarını yönetebilme imkanına sahip olan geliştiriciler kendi görsellerini ve videolarını da ihtiyaç duyduklarında güncelleyebiliyorlar. Siz de Trello'nun Power -Up'larına katkıda bulunmak isterseniz burayı ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.