GoDaddy, sosyal medya yönetim platformu Main Street Hub'ı satın alıyor

GoDaddy, sosyal medya yönetim platformu Main Street Hub'ı satın alıyor

Günümüzün en önemli alan adı şirketlerinden olan GoDaddy, sosyal medya yönetim platformu Main Street Hub'ı satın alacağını duyurdu. Lokal işletmeleri için sosyal medya yönetim platformu olarak hizmet veren Main Street Hub, 125 milyon dolar karşılığında GoDaddy'ye satılıyor.

Techcrunch'ın paylaştığı bilgilere göre satın alma anlaşması 2018 yılının 2. çeyreğinde noktalanacak. 2010 yılında kurulan sosyal medya yönetim platformu, bugüne kadar Silicon Valley Bank, Vista Equity Partners, Bessemer Venture Partners ve pek çok başka firmadan yatırım aldı.

Kullanıcıların aylık ücret talep eden bir gelir modeline sahip olan Main Street Hub, küçük işletmelere pazarlama otomasyonu, CRM, sosyal medya yönetimi, itibar ve mobil yönetimi gibi konularda yardımcı oluyor. Fakat Austin merkezli girişimin ön plana çıktığı nokta ise sosyal medya kullanımı.

10 bin müşteriye sahip

Sosyal medya kullanımı için profesyonel fotoğrafçılar ve yazarlardan oluşan bir takıma sahip olan Main Street Hub, müşterilerinin sosyal medya sayfaları için özgün içerikler sağlıyor. Şu an için yaklaşık 10 bin müşteriye sahip olan sosyal medya yönetim platformu, gerçekleşen satın almayla birlikte GoDaddy'nin 17 milyonu aşkın küçük işletmesinin kullanımına sunulacak.

Şu an için Main Street Hub'ın Austin'de kalarak çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceğini de belirtelim. Main Street Hub kurucuları olan Matt Stuart ve Andrew Allison ise GoDaddy'nin yönetim kadrosuna katılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.