Arandıkça para kazandıran reklam uygulaması: RingPara

Arandıkça para kazandıran reklam uygulaması: RingPara

Yolculuğuna 2012 yılında başlayan RingPara'nın Mustafa Sandal ve Vestel'in desteği ile tekrardan karşımıza çıkacağını geçtiğimiz yılın Nisan ayında sizlere aktarmıştık. 1,5 aylık test sürecinin ardından kullanıma sunulan RingPara, 22 Kasım tarihinde Android platformundaki yerini aldı.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara gelen aramalarda reklam yayınlayarak kullanıcına para kazandırmayı hedefleyen RingPara uygulamasının tamamen ücretsiz olduğunu ve 15 yaş üstündeki kişiler tarafından kullanılabileceğini de ekleyelim. Kullanıcılarına uygulamanın para birimi olan RP kazandıran RingPara, RP'leri kullanmak için ininal desteği sunuyor.

1000 RP, 10 TL'ye tekabül ediyor

Kazanılan 100 RP'nin 1 TL olduğunu da belirtelim. Kısacası oldukça basit bir kullanıma sahip olan RingPara uygulaması sayesinde gelen aramalarda kısa reklamları izleyerek para kazanmak mümkün. 2012 yılında ilk yayınlandığında 30 bin kullanıcı kazanan uygulama, şu anda toplam 35 bin 51 kullanıcıya sahip.

Telefonunuz çaldığında karşınıza çıkan videoyu izlediğiniz anda kazanılan RP otomatikman hesabınıza ekleniyor. RP kazanmak için en az 5 saniye boyunca reklamı izlemek zorunda olduğunuza ekleyelim. 5 saniye dolmadan telefonun reddedilmesi veya cevaplanması durumunda ise herhangi bir RingPara yüklemesi yapılmıyor.

Telefonunuz her çaldığında para kazanmayacağınızı da iletelim. Kullanıcılara uygun olan kampanya içerikleri ve adetleri günlük olarak değişkenlik gösterecek şekilde tasarlanmış. Reklamlar konusunda kullanıcılarına çeşitli özgürlükler de sunan uygulama, hangi saatler arasında reklam gösterilebileceğini veya hangi reklamların gösterilip gösterilemeyeceği konusunda seçenekler sunuyor.

RP kullanmak için yeni çözümler yolda

Anasayfasında uygulama içinde yayınlanan reklamları da paylaşan RingPara, reklamların RP değerlerini de paylaşıyor. Şu an için kazanılan RP'ler ininal ile yapılan alışverişlerde kullanılabilirken ilerleyen dönemlerde GSM paketleri satın alma, arkadaşlara puan gönderme veya bağışta bulunmak için de kullanılabilecek.

Reklam verenlerden komisyon alarak gelir elde eden RingPara, sahip olduğu uygulama fikrini telif karşılığında Mısır'a da satmayı başardı. Tasarım anlamında günümüzün mobil uygulamalarının gerisinde kalan RingPara, ilerleyen dönemlerde uygulama tasarımını da değiştirecek. Dilerseniz RingPara uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.