Yeni nesil harçlık uygulaması Manibux'tan özel günler için dijital harçlık

Yeni nesil harçlık uygulaması Manibux'tan özel günler için dijital harçlık

2017 yılını 4 bin kullanıcı ile kapatan Manibux, kullanıcılarının harçlık almasını kolaylaştıracak yeni özelliği ile karşımızda. Manibux’ın yeni özelliği sayesinde artık özel günlerde akrabalar çocukların yanında olmasalar bile istedikleri anda kolayca Manibux kartlarına harçlık gönderebilecek.

Dijital neslin harçlığı da dijital oluyor

Yeni özelliği ile farklı şehir ve ülkelerde oturan akrabaların veya harçlık göndermek isteyen kişilerin imdadına yetişen Manibux, platformunu kullanan çocuklara uygulama içinde özel günler için harçlık gönderme linki oluşturma imkanı tanıyacak.

Kullanıcılar tarafından oluşturulacak olan harçlık gönderme linki, WhatsApp, e-posta veya SMS ile harçlık göndermek isteyen kişilerle paylaşabiliyorlar. Linki tıklayan akrabalar ise banka kartı veya kredi kartları ile Manibux kullanıcısının kartına istedikleri miktarda harçlığı günün her saati gönderebiliyor.

Akrabalardan gelen harçlıklar Manibux kartında birikiyor ve sonrasında istenilen ürünü almak için ister internette, ister mağazalarda kullanılabiliyor. Yeni nesil harçlık girişimi olarak karşımıza çıkan Manibux, sunduğu yeni özellik sayesinde özel günlerde verilen harçlıkları da dijital ortama taşıyacak gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.