Kurumlar için finans uygulamaları geliştiren Devexperts, 25 bin son kullanıcıya ulaştı

Kurumlar için finans uygulamaları geliştiren Devexperts, 25 bin son kullanıcıya ulaştı

Michael Babushkin tarafından 2002 yılında Almanya'da kurulan Devexperts, 2016 yılında Türkiye'te giriş yaptı. Michael Babushkin'in yanı sıra Fırat Gürler önderliğinde ülkemizde hizmet veren Devexperts, Antalya Teknokent’te 5 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Devexperts'in global olarak 400 kişilik bir ekibe sahip olan Devexperts, ülkemizde geliştirdiği çözümler sayesinde 25 bin son kullanıcıya ulaştı.

Finans çözümleri sunuyor

Temelde kurumların ihtiyaçlarına yönelik finans çözümleri üreten Devexperts, yeni nesil yazılımı, yüksek hızlı haberleşme ve veri sıkıştırma özellikleri sayesinde, aracı kurum ve bankaların ekosistemini daha verimli bir hale getirmeyi hedefliyor. Son kullanıcıya, daha az donanım ve ağ gereksinimiyle hizmet verilmesine imkan tanıyan Devexperts, dünya çapında yaklaşık 18 projeye sahip.

Ülkemizdeki mobil ve web uygulamalarının ilk sürümünü 4 ayda teslim eden Devexperts, geçtiğimiz yıl uygulamaları için 5-6 sürümle güncelleme yaptı. Yukarıda da belirttiğimiz üzere Türkiye'de geliştirdiği mobil ve web uygulaması ile bir yılda yaklaşık 25 bin son kullanıcıya ulaşan Devexperts, finans verisi satışı, lisanslama ve bakıma dayalı bir gelir modeline sahip.

Devexperts'in rakipsiz bir platform olmadığını da belirtelim. Ülkemizde Matriks ve Foreks gibi benzer hizmetler sunan firmalar ile rakip konumda olan Devexperts, dünyadaki fintech alanında kullanılan son teknolojileri uygulamaları ve tüm sistem altyapısına kendileri sahip olmaları ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Türkiye’nin bölgede, genç nüfusu ve gelişen finans piyasalarıyla, yeni nesil teknolojilere hızla adapte olmak konusunda büyük bir potansiyeli olduğuna inanan Devexperts, önümüzdeki dönemde gelişen finans piyasalarıyla büyümeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.