25 bin kullanıcıya ulaşan MutluBiEv'in 2017 yılı nasıl geçti?

25 bin kullanıcıya ulaşan MutluBiEv'in 2017 yılı nasıl geçti?

Ev ve iş yerleri için profesyonel temizlik hizmetleri sunan ve yurt dışına açılmayı planlayan MutluBiEv, 2017 yılını 25 bini aşkın kullanıcı ile kapattı. Geçtiğimiz yıl Vodafone, İş Bankası, Zubizu, Vestel ve BKM gibi önemli firmalarla iş birliklerine imza atan MutluBiEv, 2018 yılında da müşterilerine yönelik iş birliklerine devam edecek.

2017 yılında hem Android hem de iOS platformları için mobil uygulama desteği sunan MutluBiEv, uygulama sayesinde temizlik siparişi vermeyi hem daha hızlı hem de daha kolay bir hale getirdi. Geçtiğimiz Eylül ayından bu yana yurt dışı açılımı için çalışmalara başlayan MutluBiEv'in yurt dışındaki ilk noktası İtalya olacak.

İlk durak Milano

Yukarıda da belirttiğimiz üzere 2017 yılını toplamda 25 bini aşkın kullanıcı ile noktalayan MutluBiEv, kurulduğu günden bu yana 450'nin üzerinde temizlik profesyoneli ile 45 binin üzerinde ev ve iş yerine temizlik hizmeti sundu. 2018 yılında Milano ile yurt dışı macerasına başlayacak olan MutluBiEv, ülkemizde ise kapsamını genişletmeyi planlıyor.

Yeni ürün ve hizmetlerini hayata geçirmeye de hazırlanan MutluBiEv, mobilya montaj kurulum servisi, köpek gezdirme hizmeti, ihtiyaç bazlı gün içi ekspres hizmet (aynı güne temizlik), temizlik siparişi kapsamında eksik temizlik ve market ihtiyacı talebi gibi farklı seçenekler sunacak. Geçtiğimiz yıl 150’den fazla temizlik profesyoneli ile bir ödül töreni de düzenleyen MutluBiEv, 2018 yılında ayda 10 binden fazla temizlik ve çok çeşitli hizmetlerini müşterilerine ulaştırmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.