Fransa merkezli Forest Admin, 3 milyon euroluk yatırım turunu kapattı

Fransa merkezli Forest Admin, 3 milyon euroluk yatırım turunu kapattı

Yaklaşık 6 ay önce kurulan ve kullanıcılarına bir yönetim paneli sunan Forest Admin, 3 milyon euroluk yatırım turunu kapattı. Uygulamanızın hak ettiği yönetim paneli olma iddiası ile Fransa'da yola çıkan Forest Admin, şirketlere zamandan tasarruf ederek hızlı ve kolay bir şekilde uygulamalarını veya ürünlerini yönetme imkanı tanıyor.

2017 yılında Sandro Munda tarafından kurulan ve eFounders'ın desteğini arkasına alan Forest Admin, Connect Ventures ve Xavier Niel önderliğinde 3 milyon euroluk yatırım turunu kapattı. Yatırım turuna Transferwise CEO'su Taavet Hinrikus'un da katıldığını da ekleyelim.

Yatırımı ürün geliştirme için kullanacak

Alınan yatırım sonrasında yönetim kurulana Pietro Bezza ve Jean de La Rochebrochard'ı da katan Forest Admin, yatırımı ürününü daha hızlı bir şekilde geliştirmek için kullanacak. Geliştiricilerin sıkça karşılaştığı erişilebilirlik, güvenlik ve veri manipülasyonu gibi sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen Forest Admin, özelleştirilebilir yapısı ile dikkatleri çekiyor.

Tüm web uygulamaları ile entegre bir şekilde çalışabilen Forest Admin, Ücretsiz, Pro ve Custom olmak üzere 3 farklı paket seçeneği sunuyor. Forest Admin'in ücretsiz paketinin Apartment List, Carbon Health, Hoodline, Travel Bank, Qonto, Heetch ve BaxiTaxi gibi firmalarında içinde bulunduğu 350 şirket tarafından kullanıldığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.