250 bin aktif üyeye sahip olan Toptalent, 2018'de 5 milyon yeteneği ağırlamayı hedefliyor

250 bin aktif üyeye sahip olan Toptalent, 2018'de 5 milyon yeteneği ağırlamayı hedefliyor

2015 yılında ayrıcalıklı bir kariyer platformu olma hedefi ile yola çıkan Toptalent, 2 yıl içinde 40'ı aşkın şirketle birlikte çalışmaya başladı. Yetenek kazanımı konusunda önemli bir açığı kapatmayı hedefleyen Toptalent, yakın zamanda web sitesine işverenlerle, iş arayanların önemli ihtiyaçlarını karşılayacak yeni özellikler de ekledi.

Kullanıma sunduğu İşveren Markası Profilleri” özelliği ile şirkete ait bilgilerin yanı sıra ofis fotoğrafları, videoları ve çalışan görüşleri ile yeteneklerin şirketleri daha yakından tanıyarak başvuru yapmasına imkan sağlayan Toptalent, “Talent Manager“ özelliği sayesinde ise şirketlere arka plandan yetenekleri takip etme ve seçtikleri kriterlere göre sıralayarak yetenek havuzunda toplama olanağı veriyor.

Yılda 3 milyon yeteneği ağırlıyor

Hem ülkemizin hem de dünyanın önemli şirketlerini portföyüne katan Toptalent, P&G, Samsung, Coca-Cola İçecek, Anadolu Efes, Borusan Grubu, Eczacıbaşı Topluluğu, Abdi İbrahim, Philip Morris/Sabancı, Garanti Bankası, Danone, Koton, İş Bankası, HSBC, Mapfre Sigorta, BAT, Adidas, JTI, L’Oréal, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, DÖHLER ve Şişecam ile çalışıyor.

Şu an için sadece web sitesi üzerinden hizmet veren Toptalent'ın hem Android hem de iOS platformları için mobil uygulama geliştirdiğini de ekleyelim. Yılda 3 milyon profesyonel, genç profesyonel ve yeni mezun tarafından ziyaret edilen Toptalent, 250 bin aktif üyeye sahip.

Üyelerinin tamamının üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olduğunu veya devam etmekte olduğunu paylaşan Toptalent, üyelerinin yüzde 93'ünün 18 ila 30 yaş aralığında olduğunu da belirtti. Üyelerin yüzde 53'ünün sosyal bilimler, yüzde 47'sinin ise mühendislik temelli kişilerden oluştuğunu da ekleyelim.

Kurulduğu günden bu yana 1200 iş ilanı ve toplu işe alım programı yayınlayan Toptalent, düzenlediği 100’ün üzerinde networking buluşmasıyla toplam 3 binin üzerinde yeteneği de iş dünyasındaki profesyonellerle buluşturdu. 2018 yılında yetenekleri değerlendirme konusunda akıllı teknolojileri gündeme almayı planlayan Toptalent, yıl sonunda 5 milyon yeteneği toptalent.co’da ağırlamayı ve 100’ün üzerinde şirketi yeteneklerle buluşturmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.