Blockchain ekosistemini bir araya getirecek olan WCEF, kapılarını 15 Ocak'ta açacak [İndirim kodu]

Blockchain ekosistemini bir araya getirecek olan WCEF, kapılarını 15 Ocak'ta açacak [İndirim kodu]

Blockchain dünyasını bir araya getircek olan World Crypto Economic Forum (WCEF), 15 - 16 Ocak tarihleri arasında South San Francisco Conference Center'da düzenlenecek. Yaklaşık 3 hafta önce okuyucularımızla buluşturduğumuz ve odağına blockchain ekosistemini alan Bitrazzi.com'un, WCEF'in medya partnerlerinden biri olduğunu da ekleyelim.

Webrazzi ve Bitrazzi kurucusu Arda Kutsal'ın ve Avrupa Yatırım Fonu TTA İş Geliştirme Lideri olan, Webrazzi Summit sahnesinden de tanıyacağınız Duygu Öktem Clark'ın da katılacağı World Crypto Economic Forum, girişimciler ve kripto para meraklılarıyla blockchain ekosisteminin liderlerini buluşturacak. Etkinliğin konuşmacıları arasında TechCrunch ve Arrington XRP Capital kurucusu MichaelArrington da yer alıyor.

Webrazzi ve Bitrazzi okuyucularına yüzde 20 indirim

BillBarhydt (Abra), Joey Krug (Augur/Pantera), Justin Newton (Netki), Toni Lane Casserly (Culture), Igor Barinov (Oracles Network) ve Miko Matsumura (Evercoin) gibi blockchain dünyasının pek çok önemli ismi de World Crypto Economic Forum'da sahne alacak.

Blockchain teknolojisinden tutun da token kullanan yeni ekonomik modellere kadar pek çok farklı konunun ele alınacağı World Crypto Economic Forum'da hızla değişen blockchain ekonomisinin her alanı tartışılacak. Webrazzi ve Bitrazzi okuyucularına özel bir indirim kodu da paylaşan WCEF, kodu kullanan kişilere yüzde 20 indirim sağlayacak. Dilerseniz Bitrazzi20 kodu ile yüzde 20 indirimli biletinizi buradan alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.