Webrazzi ekibinin 2017 yılında en çok kullandığı uygulamalar, eklentiler ve servisler

Webrazzi ekibinin 2017 yılında en çok kullandığı uygulamalar, eklentiler ve servisler

2017'nın sunduğu uygulamalar ve servisler anlamında oldukça zengin geçen bir yıl olduğunu belirtmek gerekir. Geride bırakmaya hazırlandığımı yıl içinde pek çok yeni uygulama ve servis deneme imkanı yakaladık. Webrazzi ekibi tarafından 2017 yılında en çok kullandığı uygulama ve servisleri aşağıda bulabilirsiniz.

Klasikleşen uygulamalar

Öncelikle yıllardır kullandığımız ve muhtemelen bir süre daha kullanmaya devam edeceğimiz uygulamaları aradan çıkartalım. Instagram ve Twitter her yıl olduğu gibi en çok kullandığımız sosyal medya platformlarının başında geliyor. WhatsApp, Google ürünleri, YouTube, Spotify, Shazam, Netflix ve Snapchat'te ekip tarafından uzun zamandır kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor.

CEPTETEB, Enpara.com Cep Şubesi, Garanti Mobil, İşCep ve Yapı Kredi Mobil finans alanında en çok kullandığımız uygulamalardan olurken, alışveriş konusunda ise Trendyol, Morhipo, Hepsiburada, Gittigidiyor, Aliexpress, ZUBİZU, Hopi, Starbucks Türkiye ve N11.com uygulamaları ön plana çıkıyor. Tatil ve konaklama planları için ise Airbnb, Hotels.com ve Tripadvisor öne çıkarken, yazılım konusunda ise en çok Termius, Pipedrive, Docker, PhpStorm, Sequel Pro ve Paw kullandık.

Kripto para uygulamalarının yılı

Yandex Navigasyon, Google Haritalar, Careem ve Uber ulaşım için ekip tarafından en çok kullanılan uygulamalardan olurken, Toy Blast, Clash Royale, Dunk Shot ve Dunk A Lot ise en çok oynadığımız mobil oyunlardan. Üretkenlik alanında Slack, Trello, Todoist, Evernote, Feedly ve Google Keep öne çıkarken bulut depolama çözümleri dendiğinde ise 2017 yılında en çok Dropbox, Google Drive ve Lifebox kullandık.

2017'nin kripto paraların yılı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Kripto para alanında en çok kullandığımız uygulamalar ise Blockfolio, Coin Base, Crypto Pro ve Mammon. 2017 yılında uygulama ve servislerin haricinde pek çok eklenti de kullandık. Full Page Screen Capture, Pushbullet, MetaMask ve The Great Suspender en çok kullandığımız eklentiler arasında yer alıyor.

Görsel Kaynak: Deposit Photos

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.