Webrazzi'nin 2018 konferanslarına katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass satışta!

Webrazzi'nin 2018 konferanslarına katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass satışta!

Webrazzi olarak 2018 yılında düzenleyeceğimiz 5 konferansa tek bir biletle katılım hakkı sunan Webrazzi Pass satışta!

Mart ayında düzenleyeceğimiz Webrazzi E-Ticaret, Nisan ayındaki Webrazzi Dijital, Ekim ayındaki Webrazzi Summit 2018, Kasım ayındaki Webrazzi Developer ve Aralık ayındaki Webrazzi FinTech'e; Webrazzi Pass satın alarak kolay ve uygun fiyata katılım gösterebilirsiniz.

Aşağıda detaylarını bulabileceğiniz beş konferansımıza katılım için Webrazzi Pass satın alabilir, hem büyük bir fiyat avantajı elde edip hem de planlamanızı sene başında yapabilirsiniz.

Webrazzi Pass sahibi olduğunuzda, konferanslara katılım hakkınızı aynı şirket içinde bir başkasına devredebilmeniz de mümkün oluyor. 4 ve üzeri alımlarda 2500 TL, bireysel alımlarda ise 2750 TL'ye sahip olabileceğiniz Webrazzi Pass için dilerseniz online olarak kredi kartı dilerseniz de havale yöntemiyle ödeme yapabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2016'dan bir kare

Webrazzi 2018 Konferansları;

  • Mart: Webrazzi E-Ticaret 2018
  • Nisan: Webrazzi Dijital 2018
  • Ekim: Webrazzi Summit 2018
  • Kasım: Webrazzi Developer 2018
  • Aralık: Webrazzi Fintech 2018

(Konferansların her biri için kesin tarih kısa bir süre içinde açıklanacaktır.)

Türkiye’nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit, bu sene de Webrazzi Arena ve Startup Lounge gibi ilgi çekici bölümlere ve birbirinden değerli konuşmacılara sahip olacak. Ayrıca her geçen yıl daha da ilgi dikkat çekici hale gelen fuaye alanımızda, bu sene yine bazı sürprizlerimiz olacak.

Teker teker satın aldığınızda erken kayıt indirimiyle 3 bin 650 TL, normal kayıtta 5 bin TL değerinde olan 5 konferans için 2 bin 750 TL ödemeniz yeterli olacak. Webrazzi Pass'ın sınırlı sayıda satışa çıktığını da belirtelim.

Webrazzi Pass ile ilgili hemen şimdi Sıkça Sorulan Sorular'a göz atabilir ve karşılaştırma tablomuzu inceleyebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olması durumundaysa bize [email protected] e-posta adresi üzerinden ulaşabilmeniz mümkün.

Ayrıca konferanslarımıza sponsor olmak istiyorsanız da konuyla ilgili özel olarak hazırladığımız iletişim formumuzu doldurabilir, ya da dilerseniz [email protected] adresinden de direkt olarak bize ulaşabilirsiniz. Webrazzi konferansları hakkındaki duyurulardan haberdar olmak isteyen okuyucularımızı da hemen aşağıdaki kısa formu doldurmaya davet ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.