Erkeklere özel e-ticaret sitesi CoolMenClub, ilk fiziksel mağazasını açtı

Erkeklere özel e-ticaret sitesi CoolMenClub, ilk fiziksel mağazasını açtı

İlk olarak geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktardığımız erkeklere özel takı ve aksesuarlar satan e-ticaret sitesi CoolMenClub, 11 aylık internetten satış serüveninin sonucunda ilk fiziksel mağazasını açtı. 9 Aralık tarihinde fiziksel mağazasını açan CoolMenClub, lokasyon olarak ise Beyoğlu'nu seçti.

Bileklik, kolye, kravat, kol düğmesi, papyon ve bakım ürünleri gibi gündelik hayatta kullanılabilecek aksesuar ve takı ürünleri satan CoolMenClub, günlük olarak ortalama 15 sepet gönderimine ulaştı. 2 binin üzerinde kayıtlı üyeye sahip olan CoolMenClub'ın üyelerinin yaklaşık yarısının site üzerinden alışveriş gerçekleştirdiğini de ekleyelim.

Müşterilerinin tüm ürünleri canlı canlı görüp deneyebileceği bir fiziksel mağazasını açan e-ticaret sitesi, ilk 12 gün içinde yapılan toplam satışlarının yüzde 10 ila 15'ini fiziksel mağaza arayıcılığıyla yapılan satışlardan elde etti. Özellikle kadınlar için büyük bir sorun olan erkeklere hediye alma problemini ortadan kaldırmayı amaçlayan CoolMenClub, internet sitesi ve fiziksel mağazanın haricinde ülkemizin önde gelen pek çok e-ticaret sitesinde de satışlarını gerçekleştiriyor.

Bitcoin ile ödeme imkanı

Günümüzün en popüler konularından olan kripto para ve bitcoin ile ilgili önemli kararlar da alan CoolMenClub, kısa zaman sonra bitcoin ile ödeme almaya başlayacak. Bitcoinin günlük hayatta da kullanımına katkıda bulunmak ve Türkiye’de bitcoin ile ödeme kabul eden ilk firmalardan biri olmayı amaçlayan CoolMenClub, Türkiye’deki borsaların günlük kuru üzerinden hesaplamaları yapıp, bitcoin ile ödeme yapmak isteyen müşterilerine e-posta ile bildirecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.