Kripto portfolyo takibi için yeni alternatif: Cryptagon

Kripto portfolyo takibi için yeni alternatif: Cryptagon

Kripto portfolyosunun performansını yakından takip etmek isteyenlerin imdadına yetişen Cryptagon, her geçen gün daha da büyüyen kripto para marketini tek bir noktadan takip etmenize olanak sağlıyor. Bitrazzi'nin paylaştığı bilgilere göre Bernat Fortet Unanue, Rajiv Ayyangar ve Tim Su tarafından geliştirilen Cryptagon, portfolyonuzdaki kazançları ve değişimleri takip etmenize imkan veriyor.

Sunduğu Watchlist özelliği sayesinde portfolyonuz haricinde dilediğiniz coinleri takip etmenizi de sağlayan Cryptagon, ekosistemin önemli Exchange'leri ile birlikte de çalışıyor. Binance, Bittrex, Coinbase, GDAX, Gemini, HitBTC, Kraken, Liqui ve Poloniex ile entegre bir şekilde çalışabilen Cryptagon, makro ve mikro ölçekte performans takibi yapabiliyor.

Yeni özellikler kazanacak

Coinlerinizin dolar bazında değerini paylaşan Cryptagon, kazançlarınızı günlük ve haftalık olarak takip edebiliyor. Yeni özellikler kazanması da beklenen Cryptagon, ilerleyen dönemlerde fiyat tablosunun üzerinden alarm ve bildirimler oluşturma gibi önemli özelliklere sahip olacak.

E-postanın yanı sıra Blockstack hesabı ile de bağlanabileceğiniz Cryptagon'un rakipsiz bir platform olmadığını da belirtelim. Altpocket, Blockfolio, CryptFolio ve TabTrader gibi platformlar Cryptagon'a oldukça benzer çözümler sunuyor. Önemli Exchange'lere otomatik entegrasyon sağlayarak rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen Cryptagon, portfolyosunu takip etmek isteyenler için başarılı bir alternatif.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.