Workup Girişimcilik Programı’nın yeni girişimleri belli oldu

Workup Girişimcilik Programı’nın yeni girişimleri belli oldu

Geçtiğimiz Mayıs ayında birinci dönem girişimlerini seçen ve Kasım ayının sonunda ilk dönemindeki 9 girişimi mezun eden Workup Girişimcilik Programı, ikinci dönemi için yeni girişimlerini seçti. Türkiye İş Bankası tarafından desteklenen ve Kolektif House Levent'te yer alan Workup, başvurularını workup.ist’te yer alan bir chatbot aracılığıyla aldı.

2.100'ün üzerinde başvurunun yapıldığı Workup’ta, ilk değerlendirmeler sonucunda birebir görüşmeye uygun bulunan 20 girişim, sunum yapmak üzere Kolektif House'a davet edildi. Davet edilen girişimleri, Workup ekibi, program girişimleri, program mezunları ve mentorların da katıldığı sunum günlerinde; faaliyet alanlarını, takımlarını, hedeflerini, çözmeyi planladıkları problemleri ve programdan beklentilerini paylaştılar.

Tüm Workup ailesinin katıldığı oylama sonucunda ise en çok oy alan 6 girişim programa kabul edildi. 24 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşen ilk Demo Day ile mezun olan girişimlerden Boostfy ve E-Kira’nın kurucu ortakları Buğra Kaan Ayaz ve Berkay Yavuz da program mentorları arasına katıldığını da ekleyelim.

6 ay boyunca mentorluk desteği

Programa seçilen girişimler, 6 ay boyunca alanında uzman kişiler ve banka yöneticilerinden düzenli şekilde mentorluk desteği alacaklar. Programa workup.ist üzerinden sürekli olarak başvuru yapılabildiğini de belirtelim. İhtiyaç oldukça yapılan başvurular değerlendirilerek, programa yeni girişimler kabul edilecek. Workup Girişimcilik Programı’nın seçilen girişimleri aşağıda bulabilirsiniz.

  • Coingo: Günümüzün popüler konularından olan kripto paralara yoğunlaşan Coingo, Crypto paralardaki olağan dışı hareketleri kullanıcılarına haber veren bir chatbot olarak hizmet veriyor.
  • Pacer: Şirketler için çalışan eğitimlerinin yönetilmesi, kurumlar için eğitim ve topluluk yönetimi uygulaması olarak hizmet veren Pacer, oyunlaştırma ve sosyal öğrenme ile motivasyon yaratmayı, eğitime katılım ve etkileşim oranlarını artırmayı hedefliyor.
  • KolayFit: Spor eğitmenleri ile potansiyel müşterileri buluşturan pazar yeri platformu olarak karşımıza çıkan KolayFit, dalıştan kilo vermeye kadar pek çok alan için spor eğitmeni bulmanıza olanak sağlıyor.
  • Leafinbox: Şirketler için e-imza destekli elektronik belge yönetimi platformu.
  • Tarlamvar: Kırsal istihdam sağlama amacıyla yola çıkan ve Webrazi Arena 2016 girişimlerinden olan Tarlamvar, üreticinin hak ettiği değeri görmesini amaçlıyor.
  • Glamy: Kullanıcıların birbirlerine kıyafet, ayakkabı veya aksesuar kiralamasını sağlayan P2P pazar yeri platformu.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.