Facebook Blueprint programı Türkçe hizmet vermeye başladı

Facebook Blueprint programı Türkçe hizmet vermeye başladı

Facebook ve Instagram'da pazarlama eğitimi ve sertifika programı olan Facebook Blueprint,  artık kullanıcılara Türkçe dilinde de hizmet veriyor.  Facebook’un her ölçekten ajans, reklam veren ve şirkete sunduğu bu online eğitim programı,  işletme heaplarının Facebook uygulama ve hizmetlerinden faydalanarak işlerini gelişmelerini sağlıyor.

Facebook aslında Blueprint'e eklediği her bir dil sayesinde dünyanın dört bir yanından daha fazla insana ulaşarak onların işlerini büyütmeleri için kendi platformundan nasıl yararlanabileceklerini anlatıyor. Böylece Facebook üzerindeki araçları daha yakından tanıyan kullanıcılar bir yandan da pazarlama becerilerini geliştirmiş oluyor.

2015 yılında yayınlanmaya başlayan Blueprint programı şimdiye kadar 150’den fazla ülkede 2 milyondan fazla kişiye hizmet verdi. Üstelik bu 2 milyonun içinde 1 milyon küçük işletme de yer alıyor. Hâlihazırda 13’den fazla dilde “Hedefleme,” “En İyi Yaratıcı Örnekler,” “Video” ve “Ölçümleme” gibi pek çok farklı pazarlama başlığında ücretsiz e-eğitim kursları sunan Blueprint, Türkçe'yi bu diller arasına ekleyerek yeni kullanıcılara da kapılarını açmış oluyor.

Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Matraş, Blueprint’in Türkçe e-eğitim kursları ile ilgili:

“Dünyanın her yerinde, her ölçekte şirketin işlerini büyütmelerine ve pazarlama becerilerini güçlendirmelerine yardımcı olmaya verdiğimiz önemin bir parçası olarak Blueprint’i, Türkçe olarak sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Blueprint üzerinde yer alan 85’ten fazla e-eğitim kursuyla isteyen herkes, Facebook ürün ve hizmet ailesindeki pazarlama araçları konusunda bilgi sahibi olabiliyor. 6 milyondan fazla aktif reklam verenimizle birlikte her ölçekten kuruluşu, platformumuzda başarılı olmaları için güçlendirmek amacıyla yeni yollar geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Eğer size de Türkçe olarak sunulan Blueprint kurslarına  erişmek istiyorsanız burayı ziyaret edebilirsiniz. Sayfaya giriş yaptıktan sonra ise Blueprint Kataloğu ana sayfasının sağ üst köşesindeki “Profili Düzenle” seçeneğinden dil tercihlerinizi güncellemeniz mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.